Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,557
Olmassa bu ay sonuna kadar bekle hocam yada diğer ay bitiyorsa sene sonuna kadar bekleBeklesem kampanya çıkar mı acaba
Olmassa bu ay sonuna kadar bekle hocam yada diğer ay bitiyorsa sene sonuna kadar bekleBeklesem kampanya çıkar mı acaba
1 ay kaldı bitmesineOlmassa bu ay sonuna kadar bekle hocam yada diğer ay bitiyorsa sene sonuna kadar bekle
iyi ama müşteri temsilcisine anlık ulaşmak isteyen biriyim sana yarım saat 1 saat içinde dönüyorlar ama destekleri iyi ben 1 yıllık peşin ödedim 6 taksiye böldüm peşin fiyata aylık 1000 ödüyorum tavsiye ederim internet hızını kendin belirleyebiliyorsun alt yapım 75 i bana 100 vermişlerdi 75 e düşürdüm yoksa int problemleri yaşadığım içintürknet nasıl
Türk Telekoma fiyat yüksek diye şikayet yapın indirirler fiyatı. 550TL ye 50Mbps veriyor diye biliyorum Türk Telekom indirimli tarifelerde.700 tl mis onu görmemişim aslında 50 mbs yeter de Türk Telekom 100 mbs parası istiyo
Yapmıyolar yineTürk Telekoma fiyat yüksek diye şikayet yapın indirirler fiyatı. 550TL ye 50Mbps veriyor diye biliyorum Türk Telekom indirimli tarifelerde.
Turuncu forumda bu Türk Telekom tarifeleri ile alakalı bir ana konu var orada güncel indirimli kampanyaları falan bulup yazıyorlar. Müşteri hizmetlerinden direkt o kampanya adları ile talep edin veya orada yazdıkları yönergeleri uygulayın.Yapmıyolar yine
Forum linki var mıTuruncu forumda bu Türk Telekom tarifeleri ile alakalı bir ana konu var orada güncel indirimli kampanyaları falan bulup yazıyorlar. Müşteri hizmetlerinden direkt o kampanya adları ile talep edin veya orada yazdıkları yönergeleri uygulayın.
Forum linki var mı