Neler Yeni

Taahütsüz internet kullanıyorum canım istediği zaman çıkabilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
sadece kurulum ücretinin taksitlerinide ödedikten sonra millenicom 35 mbps internetten direk çıkablirmiyim (taahütsüz versiyon)

çıkmak istememin sebebi türknet aynı fiyata altyapımda 100mbps fiber internet sunuyor onu kullanmak istiyorum
yoksa millenicom gayet başarılı

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
sadece kurulum ücretinin taksitlerinide ödedikten sonra millenicom 35 mbps internetten direk çıkablirmiyim (taahütsüz versiyon)

çıkmak istememin sebebi türknet aynı fiyata altyapımda 100mbps fiber internet sunuyor onu kullanmak istiyorum
yoksa millenicom gayet başarılı
Taahütsüzse çıkabilirsin anlamına geliyor hangisinin altyapısı varsa ona geçmeni tavsiye ederim. Millenicom müşteri hizmetlerini arayarakta bilgi alabilirsin ne kadar kurulum modem ücreti vs. kaldı gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taahütsüzse çıkabilirsin anlamına geliyor hangisinin altyapısı varsa ona geçmeni tavsiye ederim. Millenicom müşteri hizmetlerini arayarakta bilgi alabilirsin ne kadar kurulum modem ücreti vs. kaldı gibi.
modem kiralık 2 ay kurulum taksiti kaldı türk telekom fiber altyapım var türknet altyapıma 100mbps fiber verdiğini söylüyor ona geçmek istiyorum

Top Bottom