Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 9,092
YaniAynı durumdayız, niye alayım ki almamalıyım sonuçta nereye koyacağım![]()
YaniAynı durumdayız, niye alayım ki almamalıyım sonuçta nereye koyacağım![]()
evet yapışkanı mahfetti ama tabloyu silikonla koycam orayaDuvarlarımı mahvetti sakın almayın.
3D Ay Lamba Gece Lambası Moonlıght 12 Cm *AHŞAP STAND HEDİYELİ* : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
3D Ay Lamba Gece Lambası Moonlıght 12 Cm *AHŞAP STAND HEDİYELİ* : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Vida çaksak ?Duvarlarımı mahvetti sakın almayın.
Değecek bir şey için çak bence o vidayı, 5 Liralık bir şey için duvarda iz bırakmaya değmez.Vida çaksak ?
Önemli olan ne kadara aldiğin değil piyasada ne kadar olduğuDeğecek bir şey için çak bence o vidayı, 5 Liralık bir şey için duvarda iz bırakmaya değmez.
Ben ince vida ile vidaladım mukemmel olduVida çaksak ?
5₺'ye bide askı aparatı yollayacaklardi dimi ahh amazon yine yaranamadiDuvarlarımı mahvetti sakın almayın.
Öyle deme hocam al sata gider ben 8tane aldım 6tanesini satmayı düşünüyorum5 Lira olsa bile kullanmayacağım için almama gerek yok değil mi![]()
Twitchte yayın arka planı için alıcam. Baskı kalitesi nasıl ? Gerçi arka plan uzak olduğu için anlaşılmaz ama gözüme de batsın istemem.Önemli olan ne kadara aldiğin değil piyasada ne kadar olduğu5 liraya aldın diye değersiz mal olmuyor bu amazonun kampanyasi ayni urunler 50-100₺ arasina satiliyor bilgin olsun.
Ben ince vida ile vidaladım mukemmel oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5₺'ye bide askı aparatı yollayacaklardi dimi ahh amazon yine yaranamadi![]()
Aldım göründüğü gibi gelmiyor dostlar ama çerez parası yani kaliteli değil
yinemi sen banlamaktan bıkmadınmı yeni hesap açıp açıp geliyon