Neler Yeni

Takasla Rampage V902 Alınır mı?

yupıs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren
arkadaşlar v902 alıcam şuan v5h kullanıyorum forumlarda vs kötü diyorlar dfgt diyorlar (ki bütçem yok önermeyin alabilsem alırım) ffb önemli değil vites de değil kroniği varmı (almadan video vs isterim) beamng asetto vs oynuyorum sizce almalı mıyım?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bana göre kesinlikle alınmaz. FFB olmadığını zaten biliyorsun, senin için önemli olmadığı için o konudan hiç bahsetmiyorum. Onun dışında pedal ve vitesi kaliteli değil. Kullananların yorumlarına bakabilirsin. Ben sürekli olarak hem V900-S'te hem de V902'de pedalların bozulduğu mesajını görüyorum. V902'de de vitesin geriye geçmediğini ya da geriye takınca 6. vites olarak algıladığını yazan çok kişi var.

DFGT'ye nasıl bütçen yetmiyor? İkisi de ikinci elde aynı fiyat bandında satılıyor. Sen V902'yi kaç TL'ye buldun, ya da bütçen ne kadar?

yupıs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana göre kesinlikle alınmaz. FFB olmadığını zaten biliyorsun, senin için önemli olmadığı için o konudan hiç bahsetmiyorum. Onun dışında pedal ve vitesi kaliteli değil. Kullananların yorumlarına bakabilirsin. Ben sürekli olarak hem V900-S'te hem de V902'de pedalların bozulduğu mesajını görüyorum. V902'de de vitesin geriye geçmediğini ya da geriye takınca 6. vites olarak algıladığını yazan çok kişi var.

DFGT'ye nasıl bütçen yetmiyor? İkisi de ikinci elde aynı fiyat bandında satılıyor. Sen V902'yi kaç TL'ye buldun, ya da bütçen ne kadar?
takas yapıcaz büyük ihtimal bozuktur da bi ümit sordum 2500e buldum dfgt bende istiyorum da bütçem yok ekleyemem de

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
takas yapıcaz büyük ihtimal bozuktur da bi ümit sordum 2500e buldum dfgt bende istiyorum da bütçem yok ekleyemem de
Dediğim gibi ben tavsiye etmem. Yani bu bütçeyle alakalı bir durum değil. Bana göre o direksiyon seti 2000 TL'ye bile alınmamalı.

yupıs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi ben tavsiye etmem. Yani bu bütçeyle alakalı bir durum değil. Bana göre o direksiyon seti 2000 TL'ye bile alınmamalı.
hocam adam vazgeçti zaten 😃 ama hala 2 3 k eklerseniz dfgt alırım

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram