Neler Yeni

Taksim’deki patlamanın failinin Suriye uyruklu Ahlam Albashir olduğu açıklandı.

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
pkk ne alaka?
Ben burda terör örgütünü övmedim boş yapma.
Ben övdün demedimki zaten. kelime oyunu yapma pkk lı olduğunu demiyorsun başta ama dine bağlıyorsun. Bundan bile nemalanmaya çalışıyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Tarihin neresinde Araptan dost olmuş ki ama bizim embesiller hala din kardeşi diye geziyor. Bunların 7 den 70 e hepsini de bunlara kardeş diyenleri de *

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Artık öz hocam benim de.
Suriyeli ve ülkeye kaçak yollarla girdiğini itiraf etmiş . Söyleyecek çok şey var .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaynak TRT bu arada
Bu snırılar açılıp hırlı mı hırsız mı demeden alırsanız böyle PKK'lısı da girer , İşidlisi de girer ve bu olur.
Artık bu durum bir milat olsun ve sınırlar kapatılıp ülkelerine geri gönderilsinler
Ve sonrasında bu terörle mücadele konusunda bana göre bu yerlerde daha sıkı önlemler alınmalı.
Ölenlere allah rahmet eylesin

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
merdivenden düşmüş sanırım

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
Tüh çok üzüldüm

Sebastian Szymanski

80+ Silver
biri bomba patlattı, geri kalan milyonlara onlar patlatmış gibi muamele edilmeye başlanacak. Suçsuz olanların sesi hiç duyulmayacak sadece diğerlerin suçu ile yargılanacak.
Hiç biri masum değil masum olsalardı ülkelerinde savaş bittimi geri dönerlerdi hepsi senin benim vergim ile geçiniyor her kuruşum haram olsun minnacık acımam birine bebeğinden yaşlısına geçen bir çocuk gördüm ağlıyordu noldu iyimisin dedim eşşek dedi aksanından anladım suriyelimisin dedim başıyla onayladı umarım kaybolmuştur kimse bulamamıştır.

TamerKs

80+ Silver
Hiç biri masum değil masum olsalardı ülkelerinde savaş bittimi geri dönerlerdi hepsi senin benim vergim ile geçiniyor her kuruşum haram olsun minnacık acımam birine bebeğinden yaşlısına geçen bir çocuk gördüm ağlıyordu noldu iyimisin dedim eşşek dedi aksanından anladım suriyelimisin dedim başıyla onayladı umarım kaybolmuştur kimse bulamamıştır.
Sen istediğini söyle kendi fikrin sonuçta ama ben milyonları kapsayan bir genellemeyi yapmayı doğru bulmuyorum. Almanya da Türk biri bomba patlatsa ve "tüm Türkler öyle zaten" dese rahatsız olurdum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,976
Üyeler
165,615
Son üye
godarss
Top Bottom