Neler Yeni

Taksim’deki patlamanın failinin Suriye uyruklu Ahlam Albashir olduğu açıklandı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
biri bomba patlattı, geri kalan milyonlara onlar patlatmış gibi muamele edilmeye başlanacak. Suçsuz olanların sesi hiç duyulmayacak sadece diğerlerin suçu ile yargılanacak.
birileri ar*p savunucusu olmuş bacın ya da anan vs. tacize uğrarsa ya da neyse sen böyle devam et

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Sen istediğini söyle kendi fikrin sonuçta ama ben milyonları kapsayan bir genellemeyi yapmayı doğru bulmuyorum. Almanya da Türk biri bomba patlatsa ve "tüm Türkler öyle zaten" dese rahatsız olurdum.
Bizim atalarımız bu ülkeyi kolay kazanmadı. O milyonlar dediklerin gibi ülkelerinden kaçmadılar. Binlerce masum insan öldü savaşlarda. Böyle kazanılmış bir ülkede yaşayıp masum falan diyerek suriyeli olumlama. Hümanist yaklaşımını tek bir yere doğrultma.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
Sen istediğini söyle kendi fikrin sonuçta ama ben milyonları kapsayan bir genellemeyi yapmayı doğru bulmuyorum. Almanya da Türk biri bomba patlatsa ve "tüm Türkler öyle zaten" dese rahatsız olurdum.
%90'lık Kesimi gelip ülkemizde kadınlara sarkıntılıp yaptıktan sonra %10'luk kesim gerçekten umrumda olmaz

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ben kendi ülkelerindeki ya da buraya beyin göçü ile gelmiş kişileri bu genellemeye dahil etmiyorum sadece savaştan kaçıp gelmiş ve savaş bittikten sonra dönmemiş benim vergimle geçinen ülkeye kaçak yollarla gelen kişilerden bahsediyorum ki en başta söylediklerim ülkedeki yabancı uyrukluların %0.1 ini bile kapsamıyordur

Emrhan_

80+ Bronze
Senin ırkını öldürüyorlar ve sen onlara acıyor musun?

TamerKs

80+ Silver
Senin ırkını öldürüyorlar ve sen onlara acıyor musun?
Hayır, ben üst komuşumu savunuyorum. Ailesine geçindirmek için sabah akşam çalışıyor ve onlarla aramız çok iyi. O ailenin ne suçu var durduk yere küfür yiyor

Emrhan_

80+ Bronze
Hayır, ben üst komuşumu savunuyorum. Ailesine geçindirmek için sabah akşam çalışıyor ve onlarla aramız çok iyi. O ailenin ne suçu var durduk yere küfür yiyor
Şimdi öyle diyorsun. 20 25 yıl sonra onun çocuğu gelip başına vali kaymakam yada yüksek rütbeli biri kesilip kendi ırkını savunup Türkleri kınayınca görürsün.

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
Bizim atalarımız bu ülkeyi kolay kazanmadı. O milyonlar dediklerin gibi ülkelerinden kaçmadılar. Binlerce masum insan öldü savaşlarda. Böyle kazanılmış bir ülkede yaşayıp masum falan diyerek suriyeli olumlama. Hümanist yaklaşımını tek bir yere doğrultma.
Konuşmaya değecek kişilerle konuşmaya değecek konuları konuşun bence, bunlara ne desen boş :)

Top Bottom