Neler Yeni

Tanrı Sizce Var mıdır ?

Mehmet Anıl

80+ Silver
Anlat? Kapasitemi bilmiyorsun.
bilmiyorum o yuzden anlatmadim neyse surdan baslayalım bir kere evrende muhtesem bir duzen var ya kardesim nerde düzen vs diyebilirsen makale atarim evrim agacinin sitesinde kendileride kabul etmek zorunda kaldi maalesef öncelikle kanun is yapmaz türkçe kurallarinin is yapmadigi gibi ismini koyduğin,şeyi sebep olarak görmek ap.alliktir neyse asıl konu atom şunu soruyorum gözde göz olan atomlari ben birlestirdigimde niye bir göz olamiyor mikrofondaki atonlar ile gozdeku atonlar ayniyken işlevleri çok farkli
e atom cansiz degilmi ne yapacagini nereye gidecegini nerden biliyor iste burda mantigini kullananin sunu sormasi gerek atom bilincsiz ise atomu yonlendiren bilincli bir varlik olmali
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var, bundan binlerce yıl önce demir parmaklar tarafından taşlara kazınmış unutmayasınız diye.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kitabı DOĞA.
mucize olan ne tnariya inanmam için

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
bilmiyorum o yuzden anlatmadim neyse surdan baslayalım bir kere evrende muhtesem bir duzen var ya kardesim nerde düzen vs diyebilirsen makale atarim evrim agacinin sitesinde kendileride kabul etmek zorunda kaldi maalesef öncelikle kanun is yapmaz türkçe kurallarinin is yapmadigi gibi ismini koyduğin,şeyi sebep olarak görmek ap.alliktir neyse asıl konu atom şunu soruyorum gözde göz olan atomlari ben birlestirdigimde niye bir göz olamiyor mikrofondaki atonlar ile gozdeku atonlar ayniyken işlevleri çok farkli
e atom cansiz degilmi ne yapacagini nereye gidecegini nerden biliyor iste burda mantigini kullananin sunu sormasi gerek atom bilincsiz ise atomu yonlendiren bilincli bir varlik olmali
Mesaj otomatik birleştirildi:

mucize olan ne tnariya inanmam için

Muhteşem düzen:

-Küresel ısınma
-Buzulların erimesi
-Irkçılık

Muhteşem bu mu oluyor?

Bunlar sadece 3 örnek, binlerce örnek çıkar.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim

Mehmet Anıl

80+ Silver
Muhteşem düzen:

-Küresel ısınma
-Buzulların erimesi
-Irkçılık

Muhteşem bu mu oluyor?

Bunlar sadece 3 örnek, binlerce örnek çıkar.
bu kafa çocuk kafasi düzen ile ırkçilik ne alaka kuresel isinmayi tetikleyen ne fabrika fabrika ne insan urunu vuzullarin erimesinede insanlar sebep oluyor kendinle celisuyorsun

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim

Obito Uchiha

80+ Silver
Konuyu takipten çıkacagım, tartışmanıza gerek yok herkesin inancı kendisine ben inanıyorum çünkü bu top tesadüfen olmuş olamaz hayırlı akşamlar.

Mehmet Anıl

80+ Silver

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
bu kafa çocuk kafasi düzen ile ırkçilik ne alaka kuresel isinmayi tetikleyen ne fabrika fabrika ne insan urunu vuzullarin erimesinede insanlar sebep oluyor kendinle celisuyorsun

Bu kafa çocuk kafası mı?

Bu dünyada bunlar yaşanıyorsa mükemmel değildir.

Sonsuz gücü olan Tanrı bunu engelleyemiyor mu?

Mehmet Anıl

80+ Silver
Bu kafa çocuk kafası mı?

Bu dünyada bunlar yaşanıyorsa mükemmel değildir.

Sonsuz gücü olan Tanrı bunu engelleyemiyor mu?
ne anlami kalir dunyanin misal baban sen hata yaptiginde baban direkt müdahalemi ediyor hayatta yüzlerce hatan vardir hepsine Allah mudahale etse imtihanın Allahi bulmanin amaci olmaz bu dunya cennet degil

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
ne anlami kalir dunyanin misal baban sen hata yaptiginde baban direkt müdahalemi ediyor hayatta yüzlerce hatan vardir hepsine Allah mudahale etse imtihanın Allahi bulmanin amaci olmaz bu dunya cennet degil

O zaman sizin ''Mükemmel düzen''iniz nerede kalıyor?

Mehmet Anıl

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,893
Üyeler
166,850
Son üye
abdülrezzakbinberrak
Top Bottom