Neler Yeni

Tanrı Sizce Var mıdır ?

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Yer yüzü bu canlılar hepsi bir sanat eseri. Her sanat eserinin muhakkak bir sanatçısı olur. Her filmin bir yönetmeni muhakkak olur.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Yer yüzü bu canlılar hepsi bir sanat eseri. Her sanat eserinin muhakkak bir sanatçısı olur. Her filmin bir yönetmeni muhakkak olur.
şimdi gelur bu basit dogru degil i savunan ateistler dogru basit ya da zor farketmez dogrudur zaten Allahin varligi bu kadarda kolay olmali ki herkes doğruyu bulabilsin

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bana kim ne derse desin ortada bir ürün varsa onun tesadüfen olduğunu ispatlayamaz.
O yüzden bu evreni yaratan biri olduğuna inanıyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İster inanırsın ister inanmazsın. Bunun hakkına bir zorlama yoktur.

Ama inananlar teşvik etmeli müslüman olmaya.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Saygı çerçevesinde tartışırsak sevinirim ve konunun kilitlenmesine gerek kalmaz .
Tanrıya inananlar neden inandığına inanmayanlar ise neden inanmadığını açıklayabilir mi ? (ben inanıyorum ama zaman zaman sorguladığım oluyor.)
%100 kanıt yok sadece bir inanış. Bence var.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Ben böyle çocukları müslüman olarak yetiştirmelerini anlamıyorum. Çocuğun okuyup kendi karar vermesi lazım akıl var neticede çocukta.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
"İmtihan" diyenler var. Yazık. Koskoca kainatın yaratıcısı daha yaratmadan önce bilmiyor mu nasıl bir imtihandan geçiceğimizi ve neler yapıcağımızı? Direkt cennete veya cehenneme koysun o zaman. Hatta beni yaratan o olduğuna göre iyi veya kötü olmamı o sağlıyor. Demek ki ben değil, tanrı kötü biri. Sizin tabirinizle tabii ki.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Ben böyle çocukları müslüman olarak yetiştirmelerini anlamıyorum. Çocuğun okuyup kendi karar vermesi lazım akıl var neticede çocukta.
Kanka doğrusunda dediğinde şuan kaç tane çocuk ergenliğe veya 18 e kadar doğru düzgün sorgulatacak kitaplar okuyor.
Karar verse bile kıytırık youtube videolarından ateist oluyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
"İmtihan" diyenler var. Yazık. Koskoca kainatın yaratıcısı daha yaratmadan önce bilmiyor mu nasıl bir imtihandan geçiceğimizi ve neler yapıcağımızı? Direkt cennete veya cehenneme koysun o zaman. Hatta beni yaratan o olduğuna göre iyi veya kötü olmamı o sağlıyor. Demek ki ben değil, tanrı kötü biri. Sizin tabirinizle tabii ki.
Allah her şeye gücü yeten ve her şeyi görendir.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
belliki bizi seviyor
Bizi yokluktan var edip üstüneüstlük cennet
Vaad etmiş.
Ayrıca cehennem bile yokluğa göre bir nimet.

Top Bottom