Uygâr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hala korkuyorum -.-Herkes en az 1 kere mutfaktan odasına dönerken korkmuştur jkdakhdas
Hala korkuyorum -.-Herkes en az 1 kere mutfaktan odasına dönerken korkmuştur jkdakhdas
Kanka çok zorlama.astral seyahat yaparsan cinleri gorebilirsin ama korkarsib ciddi zarari olur
efe aydal gibi insanlar için,zerre üzulmuyorum manevi olan Allaha bilimsel kanit isteyen insani elestirdigimizde o cok zeki kac kitap okudun diyen bad boy ergen kitlesi yokmu varyaLa ne önemi kalırdı öyle?
Herkes inanırdı
Cehenneme yazık değilmi onunda birilerine ihtiyacı var
Bunun da somut bir kanıtı yok aslında.astral seyahat yaparsan cinleri gorebilirsin ama korkarsib ciddi zarari olur
twhlikeli birsey bazi alimler islami yaymak icin yapmistir hatta şamanlar vardir en populerBunun da somut bir kanıtı yok aslında.
Efe aydal bu ülkenin aydınlık yüzüdür çokta akıllı insandır çoğu müslümandan fazla bilgiye sahip.efe aydal gibi insanlar için,zerre üzulmuyorum manevi olan Allaha bilimsel kanit isteyen insani elestirdigimizde o cok zeki kac kitap okudun diyen bad boy ergen kitlesi yokmu varya
Ya uyanmazsak ne yapıcaksın?Ateistlerin öldükten sonra başka bir yerde uyandığında vereceği tepkiyi görmek isterdim
Kanka onların en azından çevreye zararı yok.efe aydal gibi insanlar için,zerre üzulmuyorum manevi olan Allaha bilimsel kanit isteyen insani elestirdigimizde o cok zeki kac kitap okudun diyen bad boy ergen kitlesi yokmu varya
Bir şey yapamaz çünkü bilinci olmayacak hiçlikte kaybolacak .Ya uyanmazsak ne yapıcaksın?
Belki de siz ateistler cennete gireceksiniz. Belki inancın yok ama yaptığın iyilikler doğrultusunda girebilirsin diye düşünüyorum. Bunun kararını da Allah versin.Ya uyanmazsak ne yapıcaksın?
Mantıken bir şey yapamıyacağım.Ya uyanmazsak ne yapıcaksın?
O zaman Allah acımasız bir varlık mı oluyor?La ne önemi kalırdı öyle?
Herkes inanırdı
Cehenneme yazık değilmi onunda birilerine ihtiyacı var