Belki de siz ateistler cennete gireceksiniz. Belki inancın yok ama yaptığın iyilikler doğrultusunda girebilirsin diye düşünüyorum. Bunun kararını da Allah versin.
O bakımdan söylemiyorum. Biri melek örneklemesi yapmıştı. 1 kere görsek falan demişti. Sonra biri "o zaman herkes müslüman olur cehennemim bir anlamı olmaz" dedi. Allah cehenneme birilerinin girmesini mi istiyor o zaman? Onun dediğine göre söylüyorum.
Saygı çerçevesinde tartışırsak sevinirim ve konunun kilitlenmesine gerek kalmaz .
Tanrıya inananlar neden inandığına inanmayanlar ise neden inanmadığını açıklayabilir mi ? (ben inanıyorum ama zaman zaman sorguladığım oluyor.)
Şuanda bunu yazdığın telefonun veya bı bilgisayarın bir sanatkarı yani yapıcısı varken koskoca evrenin bı sanatkarı olmak zorunda şüphesiz ki Allah vardır ve bizi evreni yaratan dır
cevreye zarari yok ama bizden saygi bekleyen insanlar senim ben Allahini ... diyor ya da Allah raki iciyordu herhalde ne bilim Allahla mac yapsak ben yenerim diyen yuz binlerce ergen var sence kim saygisiz
O bakımdan söylemiyorum. Biri melek örneklemesi yapmıştı. 1 kere görsek falan demişti. Sonra biri "o zaman herkes müslüman olur cehennemim bir anlamı olmaz" dedi. Allah cehenneme birilerinin girmesini mi istiyor o zaman? Onun dediğine göre söylüyorum.
Hayır tabi ki de istemiyor lakin kendi kullarına verdiği iradeyi kulları yanlış kullanırsa Allah onu cehennemde cezalandırır o yüzden cehennem olmak zorunda.
Şuanda bunu yazdığın telefonun veya bı bilgisayarın bir sanatkarı yani yapıcısı varken koskoca evrenin bı sanatkarı olmak zorunda şüphesiz ki Allah vardır ve bizi evreni yaratan dır