Neler Yeni

Tanrı Sizce Var mıdır ?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
O zaman Allah acımasız bir varlık mı oluyor?
Hayır. Bak bugün tecavüzcülere laf ediyorsun, onlar kendi iradesiyle böyle yapıyor ama onlar da cezayı çekecek bu tanrıyı acımasız yapmaz.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Belki de siz ateistler cennete gireceksiniz. Belki inancın yok ama yaptığın iyilikler doğrultusunda girebilirsin diye düşünüyorum. Bunun kararını da Allah versin.
Ben ateist değilim arkadaşın söylediği şeye yanıt verdim.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Hayır. Bak bugün tecavüzcülere laf ediyorsun, onlar kendi iradesiyle böyle yapıyor ama onlar da cezayı çekecek bu tanrıyı acımasız yapmaz.
O bakımdan söylemiyorum. Biri melek örneklemesi yapmıştı. 1 kere görsek falan demişti. Sonra biri "o zaman herkes müslüman olur cehennemim bir anlamı olmaz" dedi. Allah cehenneme birilerinin girmesini mi istiyor o zaman? Onun dediğine göre söylüyorum.

İnternet kafeci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Xd x
Saygı çerçevesinde tartışırsak sevinirim ve konunun kilitlenmesine gerek kalmaz .
Tanrıya inananlar neden inandığına inanmayanlar ise neden inanmadığını açıklayabilir mi ? (ben inanıyorum ama zaman zaman sorguladığım oluyor.)
Şuanda bunu yazdığın telefonun veya bı bilgisayarın bir sanatkarı yani yapıcısı varken koskoca evrenin bı sanatkarı olmak zorunda şüphesiz ki Allah vardır ve bizi evreni yaratan dır

Mehmet Anıl

80+ Silver
Kanka onların en azından çevreye zararı yok.
Ama tecavüzcülerin cayır cayır yanacak olması beni çok mutlu ediyor.
cevreye zarari yok ama bizden saygi bekleyen insanlar senim ben Allahini ... diyor ya da Allah raki iciyordu herhalde ne bilim Allahla mac yapsak ben yenerim diyen yuz binlerce ergen var sence kim saygisiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

O bakımdan söylemiyorum. Biri melek örneklemesi yapmıştı. 1 kere görsek falan demişti. Sonra biri "o zaman herkes müslüman olur cehennemim bir anlamı olmaz" dedi. Allah cehenneme birilerinin girmesini mi istiyor o zaman? Onun dediğine göre söylüyorum.
hayir Allah uyariyor istese uyarmaz direkt gonderir

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Hayır tabi ki de istemiyor lakin kendi kullarına verdiği iradeyi kulları yanlış kullanırsa Allah onu cehennemde cezalandırır o yüzden cehennem olmak zorunda.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Efe aydal bu ülkenin aydınlık yüzüdür çokta akıllı insandır çoğu müslümandan fazla bilgiye sahip.
bilimsel kanittan baska birseye inanmayan efe aydaldan bahsediyoruz dimi

Mehmet Anıl

80+ Silver
Teşekkürler beni İslam'dan soğuttunuz .
neden islam ne alaka dediğim gibi Allahim varligi çok basit bulunmali fikir stalk 2 ve ızellikle 3u izlersen beynin acilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,796
Üyeler
166,833
Son üye
Lamarko
Top Bottom