Neler Yeni

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
anonim
Felsefe denen şeye bu kadar kafa patlattığınız için bu şekilde dinsiz haldesiniz zaten. Yazık üzülüyorum.
bende sana uzuluyorum dostum bir bildigimiz var ki konusuyoruz yoksa herkes ister cennete gitmeyi ama bir yer guzel diye var olacak anlamina gelmez

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
bende sana uzuluyorum dostum bir bildigimiz var ki konusuyoruz yoksa herkes ister cennete gitmeyi ama bir yer guzel diye var olacak anlamina gelmez
Kendi bildiğini kendine sakla dostum o zaman herkesin dini kendine senin tercihin ister müslüman ol ister olma karışacak değiliz

umtb

80+ Bronze
İslam üzerinden yorumlayacak olursak allah sonsuz merhamet sahibiyken neden evrende kötülük ve acı bu kadar hat safhada? Ayrıca herşeye gücü yeten allah nasıl oluyor da canlı yaratmak için evrime ihtiyaç duyuyor veya canlılar sadece belirli doğa şartları altında hayatta kalabiliyor?
Kötülük problemi konusunda diamond'un şöyle bir videosu var.
Diamond ciddiye alınacak biri değil lise matematiği ve mantığı bile bilmiyor adam şunlarla kendinizi zehirlemeyin

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Kendi bildiğini kendine sakla dostum o zaman herkesin dini kendine senin tercihin ister müslüman ol ister olma karışacak değilizmadem karışmayacaksın ne diye
Madem karışmayacaksın ne diye sabahtandır salça oluyorsun?

umtb

80+ Bronze
Tanrıyı ne olarak ele aldığına bağlıdır sonsuz kuvvette ise 2 tane olamaz çünkü birbirlerini yok edemezler bu sefer sonsuz kudret ve güç kavramı ortadan kalkar

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Kendi bildiğini kendine sakla dostum o zaman herkesin dini kendine senin tercihin ister müslüman ol ister olma karışacak değiliz
Karışacak değilsen otur evinde efendi gibi milleti aşağılamadan yargılamadan dinini kendin yaşa.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget

umtb

80+ Bronze
Felsefe denen şeye bu kadar kafa patlattığınız için bu şekilde dinsiz haldesiniz zaten. Yazık üzülüyorum.
Felsefeyi müslümanlar yüceltmilştir hocam eğer felsefe olmasa dini mantık açısından sağlam temellere oturtamazdık felsefe ve bilim din düşmanı değil müttefikidir

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Hahah en marjinal en farklı en havalı sensin kanka tamam :D
En marijinal falan :D

Sana zahmet, ilgini çekmiyor anlaşılan. Sende sanırım tanri degilsin, hak edene hak ettiğini yaratan yapsın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,760
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom