Neler Yeni

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Sorgulamak? Bu? Hmm hahah :)
Kral foruma FELSEFE diye konu eklemişler, ilgisini çeken bu konuya gelir muhabbetini yapar. Sen ne diye laf atıyorsun ki çoluk çocuk diye? Dinin hakkında bir tez çürütülecek diye bu kadar mı zoruna gidiyor? Çoluk çocuk kavramına devam edersen seninle özelden numaramı paylaşabilirim.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Kral foruma FELSEFE diye konu eklemişler, ilgisini çeken bu konuya gelir muhabbetini yapar. Sen ne diye laf atıyorsun ki çoluk çocuk diye? Dinin hakkında bir tez çürütülecek diye bu kadar mı zoruna gidiyor? Çoluk çocuk kavramına devam edersen seninle özelden numaramı paylaşabilirim.
Tek kelimeyle 'yazık'. Sağda solda numaranı paylaşmaya bu kadar meraklı olduğunu bilmiyordum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoluk çocuk demeye devam edeceksen discordum imper00 ekle alayım kuyruk acını.

imper00 ekle bakayım discord'dan sen.
Şovmen küçük dostumuz aralıksız devam ediyor şovlarına :)

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Tek kelimeyle 'yazık'. Sağda solda numaranı paylaşmaya bu kadar meraklı olduğunu bilmiyordum :)
Flörtleşiriz belki kanka :D

Felsefe diye konu var, adam aklındaki bir soruyu foruma sormuş müzakere yapmak istemiş. Sen gelmiş çoluk-çocuk diyorsun. Sana mı yazık bana mı?

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Flörtleşiriz belki kanka :D

Felsefe diye konu var, adam aklındaki bir soruyu foruma sormuş müzakere yapmak istemiş. Sen gelmiş çoluk-çocuk diyorsun. Sana mı yazık bana mı?
Teşekkür ederim tercihlerim farklı. Cevap veriyorum sana yazık.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Felsefe denen şeye bu kadar kafa patlattığınız için bu şekilde dinsiz haldesiniz zaten. Yazık üzülüyorum.
Canım benim sen niye millete dinsiz diyorsun? Herkesin kendi görüşü, saygı duyarsın. Hakaret vs. ettikleri zaman veya küçük düşürdükleri zaman gerekirse karşı çıkarsın ama kurallara uygun sohbet edilirken ne diye '' yAZıK üzÜLüYoRuM siZİn giBi diNsiZLeRe '' diyorsun, ayıp değil mi?

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Ekleyecek misin bakalım discorddan küçük bey? Korktun mu yoksa? Bu arada konunun içeriğinin "sorgulamak" fiiliyle bir alakası olmadığını söyledin, ben de aksini ispatlayınca şovmen diye konu değiştirdin. Çoluk çocukla muhatap olmak istemiyorum, discord ekleyeceksen ekle eklemeyeceksen muhatabım değilsin.
:D Aynen korktum dostum en korkusuz en cesur en erkek sensin. Hadi kafanda kendi kendine kurduğun şeyleri yaşamanla baş başa bırakıyorum seni iyi geceleer.

Canım benim sen niye millete dinsiz diyorsun? Herkesin kendi görüşü, saygı duyarsın. Hakaret vs. ettikleri zaman veya küçük düşürdükleri zaman gerekirse karşı çıkarsın ama kurallara uygun sohbet edilirken ne diye '' yAZıK üzÜLüYoRuM siZİn giBi diNsiZLeRe '' diyorsun, ayıp değil mi?
Sende anlama problemi var dostum bence fazla zorlama.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
:D Aynen korktum dostum en korkusuz en cesur en erkek sensin. Hadi kafanda kendi kendine kurduğun şeyleri yaşamanla baş başa bırakıyorum seni iyi geceleer.
Umarım kız arkadaşın yoktur prenses, senin tribin çekilmez. ADAM'sın ya hani :D

Sende anlama problemi var dostum bence fazla zorlama.
tamaamdır canıım :ROFLMAO:

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Umarım kız arkadaşın yoktur prenses, senin tribin çekilmez. ADAM'sın ya hani :D

tamaamdır canıım :ROFLMAO:
Hahah konuşma tarzına bak cringe lik abidesi lan :D