Neler Yeni

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Öyle yapıyorum? Hak edene hak ettiği verilir dostum.
Bu tavrın ne birader? Biz burda kavga etmiyoruz. Lütfen bir şeyler daha yazmaya çalışma bu tavırla yazacaksan. Adam sana düzgünce yazı yazıyor dalga geçiyorsun üstüne bir de hak edene hak ettiği verilir yazıyorsun. Tavrını takın karşında oyun arkadaşın yok. Varsa fikrin buyur yaz konuşalım yoksa cevap verme lütfen. Senin üzülmen, hak ettiğimiz değeri verdiğini düşünmen zerre umurumuzda değil. Sende o kadar önemli değilsin.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
En marijinal falan :D

Sana zahmet, ilgini çekmiyor anlaşılan. Sende sanırım tanri degilsin, hak edene hak ettiğini yaratan yapsın.
Hayatımda bu kadar saçma düşünen bir kafa görmemiştim iyi oldu :D

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Hayatımda bu kadar saçma düşünen bir kafa görmemiştim iyi oldu :D
İlgini çekmiyor, lütfen git diyorum. Sen yargıç değilsin, yargı dağıtma diyorum. 2 saattir ben daha cevap vermem diyip yazmaya devam ediyorsun, yüzsüz demek istemiyorum ama biraz gururun olsa güzel olur.

umtb

80+ Bronze
Konu sahibi arkadaş özelden bana yazarsan aklındaki her sorunu gidermeye çalışırım benimde bilgiler paslandı hem pratik yapmış olurum memnuniyetle beklerim

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Bu tavrın ne birader? Biz burda kavga etmiyoruz. Lütfen bir şeyler daha yazmaya çalışma bu tavırla yazacaksan. Adam sana düzgünce yazı yazıyor dalga geçiyorsun üstüne bir de hak edene hak ettiği verilir yazıyorsun. Tavrını takın karşında oyun arkadaşın yok. Varsa fikrin buyur yaz konuşalım yoksa cevap verme lütfen. Senin üzülmen, hak ettiğimiz değeri verdiğini düşünmen zerre umurumuzda değil. Sende o kadar önemli değilsin.
Beğenmiyorsan konuşma dostum

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,350
İsim
Rick Baba
Beyler ayıp olmuyo mu?????

Kavga var çağırmıyonuz

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Beğenmiyorsan konuşma dostum
Bak hala üste çıkmaya çalışıyorsun. Memnuniyetsiz olan sensin. Bizler değiliz yoksa gece 3 sularında 3 kişiyi niye karşına alasın?

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
İlgini çekmiyor, lütfen git diyorum. Sen yargıç değilsin, yargı dağıtma diyorum. 2 saattir ben daha cevap vermem diyip yazmaya devam ediyorsun, yüzsüz demek istemiyorum ama biraz gururun olsa güzel olur.
İlgimi direkt sen çekmiyorsun :D beni sorgulaman senin haddine değil. Sen gece gece rüya falan görüyorsun galiba bir de kendini bir şey zannetmesen iyi olur.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Bak hala üste çıkmaya çalışıyorsun. Memnuniyetsiz olan sensin. Bizler değiliz yoksa gece 3 sularında 3 kişiyi niye karşına alasın?
Hayır seninle muhattap olmayı kesmek istiyorum ama sen ısrarla koşuşturuyorsun. Benim memnuniyetsiz olduğum yok ortada. Karşıma alacağım bir durum da yok.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
İlgimi direkt sen çekmiyorsun :D beni sorgulaman senin haddine değil. Sen gece gece rüya falan görüyorsun galiba bir de kendini bir şey zannetmesen iyi olur.
Valla kral ben seni çözemedim bak keyfine rüya görmemle ne alakası var konunun anlamadım, umarım kız arkadaşın yoktur. Gerçekten, onun adına üzüldüm.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Hayır seninle muhattap olmayı kesmek istiyorum ama sen ısrarla koşuşturuyorsun. Benim memnuniyetsiz olduğum yok ortada. Karşıma alacağım bir durum da yok.
Ne saçmalıyorsun gece gece ya. Bol şans hayatında ne diyim ki sana?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,760
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom