Excator23cm
80+ Gold
gerisini söylersem ban yerimVar kanka
gerisini söylersem ban yerimVar kanka
İslamiyette zinanın haram olmasındanmı bahsediyorsunDostum karşı tarafın rızası varsa ben niye cinsel ilişkiye göremiyorum? Zırvaaa
Katılıyorum.Sana şöyle anlatayım
Diyelimki yaratıcı yok ama müslümansın
5 vakit namaz kıldın
Ama yok oldun gittin
Kaybın sadece günde yarım saat olur
Birde şmyle bir şey düşün
Allah var ama ateistsin yok olacağına inanıyorsun
Bi baktın başka bir yerde dirilmişsin sonsuza kadar azap çekeceksin
Hangisini tercih etmen daha mantıklı olur
Evet.İslamiyette zinanın haram olmasındanmı bahsediyorsun
Evet.
Ya ben sadece cinsel ilişkiden bahsediyorum. İki taraf birbirini aezuladı mesela. Niye olmuyor? Sebep ne?Dostum kusura bakma ama saçma düşünüyorsun. Karşı tarafın rızası ile birçok şey yapılabilir o zaman, alakasız.
Benim de aklıma takılan bir soru kime sorsam tovbe de diyor.Sorum bu değil fakat ya tanrıdanda yüce bir varlık varsa ona gerekli özellikleri verip böyle düşunmesini sağladıysa bu da başlangıç var demektir aslında
Dostum karşı tarafın rızası varsa ben niye cinsel ilişkiye göremiyorum? Zırvaaa
Robin İslam belli kurallar koymuş bunlara da insanı uyması veya uymaması durumu için özgür bırakmış İslam örneğin ickiyi yasaklar vücutta zararı var diye zina serbest olsa zaten böylesine ahlaksız bir toplum seviye atlar kısacasıEvet.
Hiç kimseye bahsetme yakınındaki ben öyle yapıyorumBenim de aklıma takılan bir soru kime sorsam tovbe de diyor.
Dostum bu niye ahlaksızca? Evlenince ne fark ediyor?Robin İslam belli kurallar koymuş bunlara da insanı uyması veya uymaması durumu için özgür bırakmış İslam örneğin ickiyi yasaklar vücutta zararı var diye zina serbest olsa zaten böylesine ahlaksız bir toplum seviye atlar kısacası
Dostum islamın kuralı bu. Sana bir zorunluluk bırakılmamış.Ya ben sadece cinsel ilişkiden bahsediyorum. İki taraf birbirini aezuladı mesela. Niye olmuyor? Sebep ne?
Örneğin çocuk yaptın diyelim kim kimin çocuğu belli olmaz he desen korunurum ona da artık aciklayak bı lafim yokDostum bu niye ahlaksızca? Evlenince ne fark ediyor?
Ya diyorum ki niye böyle bir şey var? Harbiden bilgin kadar konuş. Bak müslüman olmana bir şey demiyorum diyememde fakat müslümanlairn genel olarak böyle bir sorunu var. Sorgulayamama... Mantıklı bir açıklaman yok İslam öyle emrediyor diyeceksen sus otur.Dostum islamın kuralı bu. Sana bir zorunluluk bırakılmamış.