Çözüldü✓ Tebilon hazır sistem

Uwr00@

80+
Reaksiyon skoru
27
Öncelikle merhaba. Tebilon.com'dan hazır sistem alacağım güvenilir mıdır veya kargoda bir sıkıntı yaşayan oldu mu ? Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim çarşamba günü ona göre sipariş vericem. Teşekkürler

Öncelikle merhaba. Tebilon.com'dan hazır sistem alacağım güvenilir mıdır veya kargoda bir sıkıntı yaşayan oldu mu ? Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim çarşamba günü ona göre sipariş vericem. Teşekkürler
Donanım Arşivi Tebilon ile sistemler çıkardı. Ben alışveriş yapmadım ama , sorun yaşayanı da duymadım. Güvenilir site diye düşünüyorum...

Marka güvenilir
Çoğu yere baktığımda güvenilir olduğunu söyleyen çok ama şikayet var sitesindeki şikayetler beni korkutuyor.
Post automatically merged:

Donanım Arşivi Tebilon ile sistemler çıkardı. Ben alışveriş yapmadım ama , sorun yaşayanı da duymadım. Güvenilir site diye düşünüyorum...
Bende forumlara bakınca güvenilir olduğunu görüyorum ama şikayet var sitesindeki şikayetler korkutuyor

Ekler

• Screenshot_2023-07-19-01-20-28-91_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.png
    Screenshot_2023-07-19-01-20-28-91_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.png
    228.2 KB · Hit: 140
Çoğu yere baktığımda güvenilir olduğunu söyleyen çok ama şikayet var sitesindeki şikayetler beni korkutuyor.

Bende forumlara bakınca güvenilir olduğunu görüyorum ama şikayet var sitesindeki şikayetler korkutuyor
Ben alışveriş yapmadığım için , sikayetvar gibi sitelere de bakmadım. Sadece, forumda tebilon ile ilgili bir şikayete denk gelmedim...

Aynen yarın sabah sipariş vermeyi düşünüyorum
Gereksiz pahalı bir sistem olmuş...

Hocam 27.8k çok böyle sisteme
Niye hocam aslında baya araştırdım özellikle resmin 32gb olmasını istiyorum ekran kartı zaten 3070lerden iyi oyun canavarı işlemcininde yeterli olduğunu düşünüyorum m2 ise 2tb olsun birdaha uğraşmayalım diye koydum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
]
Niye hocam aslında baya araştırdım özellikle resmin 32gb olmasını istiyorum ekran kartı zaten 3070lerden iyi oyun canavarı işlemcininde yeterli olduğunu düşünüyorum m2 ise 2tb olsun birdaha uğraşmayalım diye koydum
Hocam wattman yeme şansın var ona göre iyi düşün bence nw alınır bu fiyatlarda

Ben alışveriş yaptım sılıntı olmadı garanti konusunda da yardımcı oldular

Aynen yarın sabah sipariş vermeyi düşünüyorum
Güvenilir ama bu çok pahalı. Aynı kart ve işlemci komboları 20k altına çıkıyor şu an hazır sistem yokluğu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri