Donanım Arşivi Tebilon ile sistemler çıkardı. Ben alışveriş yapmadım ama , sorun yaşayanı da duymadım. Güvenilir site diye düşünüyorum...Öncelikle merhaba. Tebilon.com'dan hazır sistem alacağım güvenilir mıdır veya kargoda bir sıkıntı yaşayan oldu mu ? Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim çarşamba günü ona göre sipariş vericem. Teşekkürler
Çoğu yere baktığımda güvenilir olduğunu söyleyen çok ama şikayet var sitesindeki şikayetler beni korkutuyor.Marka güvenilir
Bende forumlara bakınca güvenilir olduğunu görüyorum ama şikayet var sitesindeki şikayetler korkutuyorDonanım Arşivi Tebilon ile sistemler çıkardı. Ben alışveriş yapmadım ama , sorun yaşayanı da duymadım. Güvenilir site diye düşünüyorum...
O kısımda evet te sistem mi alacaksın hocamÇoğu yere baktığımda güvenilir olduğunu söyleyen çok ama şikayet var sitesindeki şikayetler beni korkutuyor.
Aynen yarın sabah sipariş vermeyi düşünüyorumO kısımda evet te sistem mi alacaksın hocam
O kısımda evet te sistem mi alacaksın hocam
Hocam 27.8k çok böyle sistemeAynen yarın sabah sipariş vermeyi düşünüyorum
Post automatically merged:
Ben alışveriş yapmadığım için , sikayetvar gibi sitelere de bakmadım. Sadece, forumda tebilon ile ilgili bir şikayete denk gelmedim...Çoğu yere baktığımda güvenilir olduğunu söyleyen çok ama şikayet var sitesindeki şikayetler beni korkutuyor.
Bende forumlara bakınca güvenilir olduğunu görüyorum ama şikayet var sitesindeki şikayetler korkutuyor
Gereksiz pahalı bir sistem olmuş...Aynen yarın sabah sipariş vermeyi düşünüyorum
Niye hocam aslında baya araştırdım özellikle resmin 32gb olmasını istiyorum ekran kartı zaten 3070lerden iyi oyun canavarı işlemcininde yeterli olduğunu düşünüyorum m2 ise 2tb olsun birdaha uğraşmayalım diye koydumHocam 27.8k çok böyle sisteme
Hocam wattman yeme şansın var ona göre iyi düşün bence nw alınır bu fiyatlardaNiye hocam aslında baya araştırdım özellikle resmin 32gb olmasını istiyorum ekran kartı zaten 3070lerden iyi oyun canavarı işlemcininde yeterli olduğunu düşünüyorum m2 ise 2tb olsun birdaha uğraşmayalım diye koydum
bence ssd kisip anakart yukseltAynen yarın sabah sipariş vermeyi düşünüyorum
Güvenilir ama bu çok pahalı. Aynı kart ve işlemci komboları 20k altına çıkıyor şu an hazır sistem yokluğu varAynen yarın sabah sipariş vermeyi düşünüyorum