Neler Yeni

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Kullandığınız her şeyin Çin malı olduğunu bilmiyorsunuz ellam? Kendinize günah keçisi olarak ekran kartlarını seçmişsiniz, aferin. Onu bile yanlış yapmışsınız.

Zalman, Çin malı değildir. Kore malıdır. Şu ana kadar kalitesiz bir malını görmedim, orta kaliteli malları var bence. O bütçede ROG kasa kalitesi falan beklenmez zaten.

MSI konusunda ise, ne kadar ekmek o kadar köfte mevzusu. O fiyata daha iyileri var fakat o kasa da kötü değil.

Size daha fazla bir şey demıyorum, zira toxicmetrem kırılmak üzere. Kendi Ütopya'nızda çürüyün.

(Ütopya'nın ne olduğunu bilmeyenler gelip bana "hehe İtopya mağaza len" demesin. Gidin araştırın, üşengeçlik kötüdür. :))

techno3030

80+ Bronze
Sizin çöp markalarınızı övmedikleri için insanlara ''adi'' demeye hakkınız yok. Üslubunuzu düzeltin, karşınızda stres topları yok.

Ek olarak Zalman, Çin işi firma falan değil.
1608288117848.png

Ek olarak Çin malı olması ile malzeme kalitesinin gıdım alakası yok. 30TL'ye aldığım Xiaomi Piston Fresh Edition metal, 200TL'ye satılan CX200'üm ise plastik. Alman malı ürün plastik kullanırken, sizin hor gördüğünüz Çin malı kulaklık magnezyum kullanıyor.

Çörek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ali dürüst
Kasaya çakmak tutun derken hava akışının nasıl sağlandığını öğrenebilirsiniz anlamında söylemiş onu

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: cici

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Alacağım kasa çakmağa dayanıklı değilse napayım ben o kasayı la?

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Ah ah iyi ki bıraktım o forumu. Çok markacılar var çok.
Burada yok zaten değil mi? Rampage, Gamepower, James eşek kaynıyor.

Yazım kuralları desen yerlerde sürünüyor. Yazık. Soru işaretinden sonra büyük harf geleceğini bilmeyen biri bile forum açmış, kocaman kitlesi var. "Marka" gibi cins isimi ise büyük harf ile başlatmış. Fazla da söze gerek yok. :)

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2

Kendisinin çok şey bildiğini sanan bir arkadaş daha...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendisinin çok şey bildiğini sanan bir arkadaş daha...
Ve kendisi bana kızgın attı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom