Eskel
80+ Silver
Dahası
Ya özür dilersin ya da canın koçum ani hareket yapma deşerizUnuttum hocam, lütfen efendilerime söylemeyin.
Ya özür dilersin ya da canın koçum ani hareket yapma deşerizUnuttum hocam, lütfen efendilerime söylemeyin.
Özür dilerim, söylemeyin hocam daha bx500 ssd alacaktım tavsiyelerle.Ya özür dilersin ya da canın koçum ani hareket yapma deşeriz
gamebooster kullaniyorum sorun yok ne abartmışlar yatak olarak kullaniyorlar herhalde kasayi heryeri metal olsa nolcak savasa mi gidiyorumSadece konuyu paylaşıyorum. Yorum yok.
Game Booster Kasalara Ön Yargısı
Kasanın malzemesi ne kadar kötü olabilir? Game Booster kasaya çakmak tutarsanız anlarsınız. Fark bu.www.technopat.net
Burada yok zaten değil mi? Rampage, Gamepower, James eşek kaynıyor.Ah ah iyi ki bıraktım o forumu. Çok markacılar var çok.
Bence plastik kalitesinden dolayı demiş.Kasaya çakmak tutun derken hava akışının nasıl sağlandığını öğrenebilirsiniz anlamında söylemiş onu @RevDeisDou @Mehmet Yılmaz
Ve kendisi bana kızgın attı.Zalman ve MSI Çin işi marka mı?
Kasaları kesinlikle markasına göre eleştirmek saçmalık. Hava akışına göre eleştirilmelidir. Zalman eski kalitesinde değil ancak hala alınabilecek F/P kasalar yapıyor. MSI'nin de güzel F/P kasaları var. Çok haklısınız. Asla markaya bakılıp eleştiri yapılmamalı önemli olan modeldir. Mesela ASUS...www.technopat.net
Kendisinin çok şey bildiğini sanan bir arkadaş daha...