Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kullandığınız her şeyin Çin malı olduğunu bilmiyorsunuz ellam? Kendinize günah keçisi olarak ekran kartlarını seçmişsiniz, aferin. Onu bile yanlış yapmışsınız.

Zalman, Çin malı değildir. Kore malıdır. Şu ana kadar kalitesiz bir malını görmedim, orta kaliteli malları var bence. O bütçede ROG kasa kalitesi falan beklenmez zaten.

MSI konusunda ise, ne kadar ekmek o kadar köfte mevzusu. O fiyata daha iyileri var fakat o kasa da kötü değil.

Size daha fazla bir şey demıyorum, zira toxicmetrem kırılmak üzere. Kendi Ütopya'nızda çürüyün.

(Ütopya'nın ne olduğunu bilmeyenler gelip bana "hehe İtopya mağaza len" demesin. Gidin araştırın, üşengeçlik kötüdür. :))

Sizin çöp markalarınızı övmedikleri için insanlara ''adi'' demeye hakkınız yok. Üslubunuzu düzeltin, karşınızda stres topları yok.

Ek olarak Zalman, Çin işi firma falan değil.
1608288117848.png

Ek olarak Çin malı olması ile malzeme kalitesinin gıdım alakası yok. 30TL'ye aldığım Xiaomi Piston Fresh Edition metal, 200TL'ye satılan CX200'üm ise plastik. Alman malı ürün plastik kullanırken, sizin hor gördüğünüz Çin malı kulaklık magnezyum kullanıyor.

Kasaya çakmak tutun derken hava akışının nasıl sağlandığını öğrenebilirsiniz anlamında söylemiş onu

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Alacağım kasa çakmağa dayanıklı değilse napayım ben o kasayı la?

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Ah ah iyi ki bıraktım o forumu. Çok markacılar var çok.
Burada yok zaten değil mi? Rampage, Gamepower, James eşek kaynıyor.

Yazım kuralları desen yerlerde sürünüyor. Yazık. Soru işaretinden sonra büyük harf geleceğini bilmeyen biri bile forum açmış, kocaman kitlesi var. "Marka" gibi cins isimi ise büyük harf ile başlatmış. Fazla da söze gerek yok. :)

Kendisinin çok şey bildiğini sanan bir arkadaş daha...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendisinin çok şey bildiğini sanan bir arkadaş daha...
Ve kendisi bana kızgın attı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri