Technopat neden aynı markaları kullanıyor

Sana bedava verseler sen de hep onları kullanırsın :D

sponsor

D-dostum bunu technopatın forumunda sorsan daha doğru olmaz mı?

moderatörleri zaten hiç sevemedim hep saçma şeylere uyarı attılar ve gerçekten sinirler .
ingilizcemi tdk'dan hatalı bulan moderatörlerden bi beklentim yok zaten
Haklısın. Orada ki modların hepsi çocuk ve anca saçma sapan şeylere sürekli ban atmayı biliyorlar başka bi şey bildikleri yok. Almışlar önlerine bilgisayarı gelene geçene ban atıyorlar.

Teknoloji yayını yapan bir kuruluş. Technopat ı uzun süredir takip ediyorum. Kalitesiz diye tabir edilen markaları pek önermezler İnceleme tekliflerini de kabul etmediklerini düşünüyorum. Mesela rampage klavye veya fare önermediler. Video olarak da yayınladıklarını görmedim. Her yayın diger yayınlardan farklı olmaya çalisıyor. Mesela donanimhaber yol geçen hanı gibi. Teknoseyir kullanicılarindan aldiklari desdek sayesinde bağımsız yayınlar yapiyor. Bir markanin malı dandikse dandik diye üstüne basa basa söylüyorlar. Az parası olan kitleler için alınacak en iyi modelleri tavsiye ediyorlar. Umut a pc aldık videosunda kasada Powerbost marka PSU ile alakalı bakalim ne olacak? Bir problem olursa bunu belirtiriz diyerek powerbost a sıcak bakmadiklarini belli oluyordu. Yani her yayın farklı bir çizgide ilerliyor. Buna birsey diyemeyiz. Onaların kendi tercihleri. Memnun olmayan zaten birsekilde yolunu bulur.

Geri