Bende doğu Türkistan yorumundan sonra tepki verdim savaştan önce yaptığı yorum için de bu tepkiyi aldığını düşünmüyorum12 yıl, az bir süre değil.
Millet hep İsrail mesajlarına tepki vermiş ama o mesajlar Ta Temmuz'da yazılan mesajlar. Savaştan önce yazılmış, savaştan önce bende İsrail'i destekliyordum zaten. Ama sanırım şu Doğu Türkistan olayı bardağı taşıran son damla oldu.
Sorun islamsal değildi doğu Türkistanı eleştirmesi olayları büyüttüSiyasal İslam her zaman kazanır ülkemizde..
Jahrein ile girdiği muhabbetten beri değişti adamKullandığı kelimeler gerçekten haddini aşan boyutlarda olmuştu. Eskiden daha sakin ve mantıklı cümleler kuruyordu ama son dönemde tamamen zehirlenmiş bir beyin ile yorumlar yapmaya başlamıştı. Özgürlük aşağılama yetkisi vermiyor kimseye. Olması gereken olmuş. Kendi kurduğu firma olabilir ama ortakların ve çalışanların zarar görmemesi için yapılması gereken yapıldı. Recebin acil olarak psikolojik destek alması gerek.
evet resmen saldırıyordu sağa sola.Kullandığı kelimeler gerçekten haddini aşan boyutlarda olmuştu. Eskiden daha sakin ve mantıklı cümleler kuruyordu ama son dönemde tamamen zehirlenmiş bir beyin ile yorumlar yapmaya başlamıştı. Özgürlük aşağılama yetkisi vermiyor kimseye. Olması gereken olmuş. Kendi kurduğu firma olabilir ama ortakların ve çalışanların zarar görmemesi için yapılması gereken yapıldı. Recebin acil olarak psikolojik destek alması gerek.
Kurucusu olduğu bir şirketten kovulmak, ne kadar rezil bir durum olduğunun farkındadır umarım.