Neler Yeni

Technopat şikayet konuları artık yasaklanmalı!

Seçin (katılmıyorum yok)

• Katılıyorum!

Oylar: 38 88.4%
  • Katılıyorum!

Oylar: 5 11.6%

• Oy kullanan toplam üye
    43

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Banlansalar yayılması durmaya başlar bence.
Oradan banlanan genelde burada ilk defa hesap açmış oluyor.
Ondan önce buraya gelip banlananları göremez, dolayısıyla da caydırıcı olmaz zaten.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
biri rakip diyor biri kardeş,anlamdık gitti :D

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Oradan banlanan genelde burada ilk defa hesap açmış oluyor.
Ondan önce buraya gelip banlananları göremez, dolayısıyla da caydırıcı olmaz zaten.
Onlar tabi bilmez ama açılan konuların yarısı da daha önce hesap açmış olup 50'den fazla mesaj yazmış hesaplar.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Herkesin ortak bulunduğu alanda söz söylemeye hakkın yoksa o senin kendini düşük görmendir.
Herkesin değil Abdullah abiyle sarı saçlı abi arasındaki olay bu kendini küçük görmek değil bu senin terbiyesizliğindir sarı saçlı abi yanlış yapmışta olsa doğru yapmışta olsa sana söylenen bir şey yok ben birine küfretsem sen kalkıp bana küfredecekmisin seni ilgilendirmez belki küfrettiğim adam hak etti yada etmedi seni alakadar etmez herkes kendi işine baksın zaten hiç böyle şeyler olmaz o abi kendi işinde baksa Abdullah abiye imalı şeyler demezdi Abdullah abi kendi işinde olmasaydı yalan yanlış şeyleri düzeltip doğruları söylemezdi burada sana hiçbirşey düşmüyor o abi milleti kandırdı abdullah abiye imalı şeyler dedi Abdullah abide veryansın etti anlaman gerektiği üzere senlik hiç bir şey yok gelin güvey olma
Mesaj otomatik birleştirildi:

biri rakip diyor biri kardeş,anlamdık gitti :D
Ne rakipler ne kardeş her bakkal rakip olmadığı gibi her bakkalda birbirinin kardeşi değil

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Herkesin değil Abdullah abiyle sarı saçlı abi arasındaki olay bu kendini küçük görmek değil bu senin terbiyesizliğindir sarı saçlı abi yanlış yapmışta olsa doğru yapmışta olsa sana söylenen bir şey yok ben birine küfretsem sen kalkıp bana küfredecekmisin seni ilgilendirmez belki küfrettiğim adam hak etti yada etmedi seni alakadar etmez herkes kendi işine baksın zaten hiç böyle şeyler olmaz o abi kendi işinde baksa Abdullah abiye imalı şeyler demezdi Abdullah abi kendi işinde olmasaydı yalan yanlış şeyleri düzeltip doğruları söylemezdi burada sana hiçbirşey düşmüyor o abi milleti kandırdı abdullah abiye imalı şeyler dedi Abdullah abide veryansın etti anlaman gerektiği üzere senlik hiç bir şey yok gelin güvey olma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne rakipler ne kardeş her bakkal rakip olmadığı gibi her bakkalda birbirinin kardeşi değil
TRUE.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Getirilmeli.

Son düzenleme:

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Ben senin mesajını yanlış anlamışım ozaman, ya da sen tam anlatamamışsın. Bu konu hakkında konu açanlara laf etmek bizi ilgilendirmez dedin diye anladım. Abdullah ile diğerinin atışmalarına laf etmek bize düşmez.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Ben senin mesajını yanlış anlamışım ozaman, ya da sen tam anlatamamışsın. Bu
Ben senin mesajını yanlış anlamışım ozaman, ya da sen tam anlatamamışsın. Bu konu hakkında konu açanlara laf etmek bizi ilgilendirmez dedin diye anladım. Abdullah ile diğerinin atışmalarına laf etmek bize düşmez.
Aynen Abdullah abi ile başkalarının tartışmalarından bahsettim ben

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Yahu katılanları anlamıyorum arkadaşlar katılsanıza!

Ekler

• Screenshot_2021-01-20-14-53-38-835_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-20-14-53-38-835_com.android.chrome.jpg
    435.9 KB · Hit: 38
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,175
Üyeler
166,704
Son üye