Technopat Sosyal Saçmalığı

technopat bence de o kadar kaliteli bir forum degil ve size verilen uyarinin normal oldugunu dusunuyorum, ne de olsa 1.kural zaten turkceye ozen gostermekle alakali ama maalesef konu technopat moderatorleri olunca isler biraz degisiyor etrafimda sikayet eden cok kisi gordum

technopat bence de o kadar kaliteli bir forum degil ve size verilen uyarinin normal oldugunu dusunuyorum, ne de olsa 1.kural zaten turkceye ozen gostermekle alakali ama maalesef konu technopat moderatorleri olunca isler biraz degisiyor etrafimda sikayet eden cok kisi gordum
En ufak virgül atlamaya bile tahamülleri olmayan yetkili insanlardan oluşan saçma sapan bir yer olmuş. Kurallara uymak, uymaya çalışmak, uymayanı uyarmak bunlar tabii ki güzel şeyler ama bir harfe, bir virgüle bu kadar takmanın anlamı yok OKKB'si olan ben için bile çok saçma gelen bir şey. Ama şuna açıklık getirmek lazım ki herhangi bir PC sorunum olup araştırmaya kalkınca direkt Technopat'dan yardım alıyorum. Bu konuda yardımları çok iyi.

En ufak virgül atlamaya bile tahamülleri olmayan yetkili insanlardan oluşan saçma sapan bir yer olmuş. Kurallara uymak, uymaya çalışmak, uymayanı uyarmak bunlar tabii ki güzel şeyler ama bir harfe, bir virgüle bu kadar takmanın anlamı yok OKKB'si olan ben için bile çok saçma gelen bir şey. Ama şuna açıklık getirmek lazım ki herhangi bir PC sorunum olup araştırmaya kalkınca direkt Technopat'dan yardım alıyorum. Bu konuda yardımları çok iyi.
yazim kurallari bu kadar kati olmasa ve moderatorler biraz daha ilgili olsa aslinda iyi forum, iyi hatirliyorum ''Kaç uyarı aldınız?'' konusuna ''0'' yazdigim icin uyari yemistim cunku 0'ın yanına nokta da koymam gerekiyormus bu tam bir sacmalik... bu kadari cidden fazla resmi kaciyor ama dediginiz gibi ozellikle teknoloji konusunda cevapsiz birakmiyorlar cok sukur

technopat sikayet hattina hosgeldin oncelikle driverlarin guncel mi degilse maalesef yardimci olamayiz.

IP ban da neymiş bir forumda ya? Neyse hocam hoşbulduk ama gerçekten hoşbuldum güzel bir forum buradan devam ya. Çünkü bu sorunlar tartışılacak şeyler değil artık bayağı büyüdü binlerce insan var. Bunun da önüne geçilmez bence ama Allah'tan yıllardır takip ettiğim Abdullah Hacıgül hocamın forumu var ya :)
Hoşgeldiniz hocam aramıza
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazim kurallari bu kadar kati olmasa ve moderatorler biraz daha ilgili olsa aslinda iyi forum, iyi hatirliyorum ''Kaç uyarı aldınız?'' konusuna ''0'' yazdigim icin uyari yemistim cunku 0'ın yanına nokta da koymam gerekiyormus bu tam bir sacmalik... bu kadari cidden fazla resmi kaciyor ama dediginiz gibi ozellikle teknoloji konusunda cevapsiz birakmiyorlar cok sukur
Sıfırıncı cezam der gibi oluyor öyle daha saçma bence adamlar bari "Hiç ceza almadım." yazdırsalardı zorla daha mantıklıydı

Recep'in geçtiği sitelerde, aslında siteleri 16 yaş ortalamasındaki çocuklar ilerletiyor. Techolay'da bir olay yaşadım ve moderatör bana "Çok fazla rapor geliyor, ceza vermek durumundayım" diye ceza verdi. Heriflerin kendi hür iradeleri yok, ne kadar çok rapor gelirse, o kadar çok ceza veriyorlar.

Burada da senin olay ile benim olay büyük ihtimalle aynı. Türkçe dil kurallarının ne kadar çok önemli olduğunu bilen troller, sırf sen ceza al diye rapor spamlamıştır. Emin olabilirsin buna.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,678
Üyeler
183,323
Son üye
welfez
Geri