Çözüldü✓ Telefon alarm kapama

kumarga

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
448
Merhaba arkadaşlar elimde bir adet samsung a31 var bu telefonun ekranı tamamen gitti yani hiç bir şekilde açılmıyo ekranı ancak telefonda saat 6 ya kurulu olan alarm açık kalmış ben bunu nasıl kapatıcam uyuyamıyorum.

😅 Dostum telefonu komple kapasan?

Merhaba arkadaşlar elimde bir adet samsung a31 var bu telefonun ekranı tamamen gitti yani hiç bir şekilde açılmıyo ekranı ancak telefonda saat 6 ya kurulu olan alarm açık kalmış ben bunu nasıl kapatıcam uyuyamıyorum.
telefonu kabına koy, sonra battaniye gibi kalın bir şeye sarıp dolaba koy. kendi kendine kapanana kadar çalsın dursun orda, sizi de rahatsız etmez.

Görmüyorsun da güç tuşuyla kapanmıyor mu?
güç tuşuna basılı tutunca telefonda ekrana onaylama ekranı geliyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görmüyorsun da güç tuşuyla kapanmıyor mu?
telefonu kabına koy, sonra battaniye gibi kalın bir şeye sarıp dolaba koy. kendi kendine kapanana kadar çalsın dursun orda, sizi de rahatsız etmez.
tekrar etmeyi sınırsızda bıraktım

güç tuşuna basılı tutunca telefonda ekrana onaylama ekranı geliyo

tekrar etmeyi sınırsızda bıraktım
dediğim gibi kabına koyup battaniyeye sar sonra dolaba koy orda kapanana kadar çalar.

Ses tuşuyla kapama tuşuna aynı anda basın reset atacak şimdi test ettim. Açılana kadarda basılı tutun boot menüsünde kalsın görmesenizde anlarsınız zaten açılırken ufak bir tık ediyor.

Ses tuşuyla kapama tuşuna aynı anda basın reset atacak şimdi test ettim. Açılana kadarda basılı tutun boot menüsünde kalsın görmesenizde anlarsınız zaten açılırken ufak bir tık ediyor.
sabah yapmıştım okuldan çıkınca tekrar yapıcam teşekküler

dediğim gibi kabına koyup battaniyeye sar sonra dolaba koy orda kapanana kadar çalar.
tamamdır denicem

Kaç gündür açık telefon? Bitene kadar bekle bir şeylere sar

Hard Reset atmayı deneyebilirsiniz. Ekran neden bozuldu?

telefon 5000 mah ve güç tasarrufu modu açıkken 100 şarkdayken kapandı

ekran filmi bozuldu bende yeni telefona geçtimde alarm çalıyo her sabah yine
Ekranı kullanamıyorsan telefonu kapatmak mümkün değil. Cihazı bilgisayara takıp içindeki dosyalara zarara verebilirsin veya iyice baloncuk poşetle sarıp senden uzak bir yere koyabilirsin. Ya da sesini kısmayı deneyebilirsin.
Sıcak silikonun varsa yüzeysel olacak şekilde hoparlörü kapatıp sarabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,568
Üyeler
197,714
Son üye
joeyrettin
Geri