Hiphopjohnny
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 933
Dönüştürücü kullanmadan telefona mikrofon bağlayıp sesi oradan almak istiyorum ne yapabilirim
mikrofon dan ses alamaz verirsin.Dönüştürücü kullanmadan telefona mikrofon bağlayıp sesi oradan almak istiyorum ne yapabilirim
Öyle olmadı knka denedim çok kötü ses oluyor insanlar izlemiyor ses kötü oluncaMikrofonu direkt tak telefona![]()
Kulaklığım mikrofonlu değil knkakulaklığını tak varsa onun mikrofonundan verirsin sesi
telefonun kutusundan çıkan (eskiden) falan kulak içi kulaklık, falanda mı yok evde.Kulaklığım mikrofonlu değil knka
Xiaomi iki nesildir telefonum o yüzden evde eskiden kalma var bir tane ondada mikrofon yoktelefonun kutusundan çıkan (eskiden) falan kulak içi kulaklık, falanda mı yok evde.
Normal 3.5 mm jacktelefonun kutusundan çıkan (eskiden) falan kulak içi kulaklık, falanda mı yok evde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mikrofonun ucunu resmini atsana.
e telefonunkide 3.5mm değilmiXiaomi iki nesildir telefonum o yüzden evde eskiden kalma var bir tane ondada mikrofon yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Normal 3.5 mm jack
Evet ama oradan almıyor sesi kulaklık olarak okuyor onue telefonunkide 3.5mm değilmi
benim bilgi bittiEvet ama oradan almıyor sesi kulaklık olarak okuyor onu
Sıkıntı yokbenim bilgi bitti
(çokta biliyomuşum gibi konuşuyorum .p)