Capture card alıp aktarım sağlayacaksınARKADAŞLAR TELEFONDAN PUBG OYNAYIP PC YE OBS E GÖRÜNTÜ VERECEGİM SESİ PC DEN ALACAGIM VE PC YE MİKROFON DAHİL ETMEK İŞTİYORUM NASIL YAPARIM ? TELEFONDAN SADECE GÖRÜNTÜYÜ VE SESİ PC YE VERMEK İSTİYORUM
önerebileceginiz bir capture card var mı mumkunse ucuz olsunCapture card alıp aktarım sağlayacaksın
Capture Card'a gerek yok eğer Android telefon var ise.önerebileceginiz bir capture card var mı mumkunse ucuz olsun
Direk emülatörle oynarsanız daha iyi olur.ARKADAŞLAR TELEFONDAN PUBG OYNAYIP PC YE OBS E GÖRÜNTÜ VERECEGİM SESİ PC DEN ALACAGIM VE PC YE MİKROFON DAHİL ETMEK İŞTİYORUM NASIL YAPARIM ? TELEFONDAN SADECE GÖRÜNTÜYÜ VE SESİ PC YE VERMEK İSTİYORUM
hocam pubg mobil de tekli ve eşli oynayacagım maç bulmuyorDirek emülatörle oynarsanız daha iyi olur.
tamamdır hocam sagolunEğer telefon Android ise çözüm basit, scrcpy'yı kullanacaksın. Bunun için geliştirici seçeneklerini açıp USB hata ayıklamayı da açman gerekiyor.
Capture Card'a gerek yok eğer Android telefon var ise.![]()
hocam sesi de aynı anda aktarır mı pubg mobil içinScrcpy var dostum USB kabloyu bağlıyorsun ekranın çok net şekilde aktarılıyor.
Aktarıyor ben çok mobile legends yayını açtımhocam sesi de aynı anda aktarır mı pubg mobil için
hocam android 11 den sonra oluyormus heralde sizinki kaçtıAktarıyor ben çok mobile legends yayını açtım