❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

52. sayfanın en altında benim hangi yolları izleyip kuponu aldığımı söylediğim bir mesaj var. alıntı mesajları takip et ne sıralamayla ne yapacağın yazıyor zaten. o olmazsa başka bir cihazdan dene, sıfır hesap aç öyle dene vs. 13-15 saat boyunca almaya çalışanlar var. ben tekte aldım, büyük şans.
haci valla o yoruma bakarak linke tikladim ben de de tekte oldu sandım ama p modelinde olmuş pro modelinde olmadi stok tükendi gözüküyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oha nasil yaptin link atar misin oha

beyler bu ekrana da geliyorum tıkladıktan sonra eski fiyata dönüyor daha hesap girmeden. napmalıyım

son durum bu

Screenshot_20250127_022443_Instagram.jpg
Screenshot_20250127_022436_Instagram.jpg

tiklayinca pro falan cikmiyo tükendigi icin sanirim

Şuan razer deathadder v2 mini kullanıyorum aj159 pro dahamı iyidir.

Şuan razer deathadder v2 mini kullanıyorum aj159 pro dahamı iyidir.
v2 mini 1k hz, 300 ıps hızlanma, 35 g ivme. aj159 pro 8k hz, 600 ıps hızlanma, 50 g ivme (hızlanma ve ivme değerlerini böyle hatırlıyorum belki ufak farklar olabilir) + kablosuz. özelliklere bakılırsa ajazz çok daha iyi. sensör farkı da var tabii onu unutmayalım

Pro modeli bitti ,arada zar zor geliyor. P modeli yeter bana diyenler p modeli aldı. Şuan için pro modeli linki bende yok geçmiş mesajlara göz

v2 mini 1k hz, 300 ıps hızlanma, 35 g ivme. aj159 pro 8k hz, 600 ıps hızlanma, 50 g ivme (hızlanma ve ivme değerlerini böyle hatırlıyorum belki ufak farklar olabilir) + kablosuz. özelliklere bakılırsa ajazz çok daha iyi. sensör farkı da var tabii onu unutmayalım
Aj 159 pro daha iyi o zaman 2k da kullanırım Max 4k alırım arada gelmesini bekliyorum bakalım merak ettim çok.

Bu linke tıklayınca birde pro modeli var orda ama onun senser 3396 normalde bizim aldığımız prolar 3395 sensör aceba güncellenmiş versiyonmu ?

Aj159 prolar kargoya verildi.

100 liralik ürün vergiyle nasil 726 liraya cikiyor saka gibi abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pro nerde var p zaten pro değil mi
vergiyi indirimsiz fiyattan hesaplıyıp üstüne koyuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri