Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

goku010203

80+ Bronze
Mobil internet, yararlanılmadı, çark nadiren geliyo, ilk tikladigimda fiyat 103 (play store atmadan önceki sayfa)
Mobil internet di mi? Böyle bi kampanyadan yararlanılmadı di mi o telefonda, çarkı çeviriyor musun bi de en başta, ilk tıkladığında da fiyat '???' Böyle gözükmeli

hyberd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
hyberd
arkadaşlar herkese teşekkür ederim pro modelini aldım. Şu yöntemle aldım:
temu siparişi verilmemiş farklı bir telefon, sadece instagram yüklü (başka hesap açık)
ip adresini değiştirmek için mobil veriye geçtim
bu linkten insta uygulamasına gittim
google play'e yönlendirdi, temuyu indirip playden temu uygulamasını açtım
telefon no ile yeni hesap oluşturdum
adres kısmına farklı adres - tc no - tel no girdim
Alıntıyı görüntüle

bahsettiğin gibi yaptım her şeyi ve satın aldım dostum, telefon no ile kayıt oldum. çok teşekkür ederim haber ve bilgilendirmeler için. 1 haftadır burayı yokluyordum ve başardım

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar @MUARI01 arkadaşımızın attığı linkten girdim. Önce kendi hesabından girdim sadece düz modeli gözüküyordu diğerlerinde stok gözükmüyordu ondan sonra abimin telefonundan mobil veri açık şekilde aynı Instagram linkinden girdik temu'yu indirdik ve direkt pro versiyonu çıktı. Google ile kayıt olup hemen siparişi verdim.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cem
bahsettiğin gibi yaptım her şeyi ve satın aldım dostum, telefon no ile kayıt oldum. çok teşekkür ederim haber ve bilgilendirmeler için. 1 haftadır burayı yokluyordum ve başardım
şuan alınabiliyor mu ? ne mouse muş arkadaş

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Aras Şimşek
arkadaşlar herkese teşekkür ederim pro modelini aldım. Şu yöntemle aldım:
temu siparişi verilmemiş farklı bir telefon, sadece instagram yüklü (başka hesap açık)
ip adresini değiştirmek için mobil veriye geçtim
bu linkten insta uygulamasına gittim
google play'e yönlendirdi, temuyu indirip playden temu uygulamasını açtım
telefon no ile yeni hesap oluşturdum
adres kısmına farklı adres - tc no - tel no girdim
Alıntıyı görüntüle
eyw dostum aldımm sonunda aldım lann

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Mehmet taş
ALLLAHIM GOOOOOL lan sonunda oldu nası oldu bilmiyorum son kez deneyip çıkıcaktım bi anda oldu

• Beğen
Reaksiyonlar: n4pz

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar @MUARI01 arkadaşımızın attığı linkten girdim. Önce kendi hesabından girdim sadece düz modeli gözüküyordu diğerlerinde stok gözükmüyordu ondan sonra abimin telefonundan mobil veri açık şekilde aynı Instagram linkinden girdik temu'yu indirdik ve direkt pro versiyonu çıktı. Google ile kayıt olup hemen siparişi verdim.
Şu an daha önceden kullandığım hesapla da alabildim arkadaşlar. Şunu deneyin halihazırd hesabı olanlar önce uygulama verilerini silerek yaptım ama hiçbir seferinde olmadı. Temu'yu komple sildim sonra da Instagram linkine tıkladım oranın yönlendirmesiyle temu'yu Google play den indirdim. Sonrasında daha önce kullandığım hesabımla yani Google hesabımla giriş yaptım ve pro modeli 103 TL ye kampayalı göründü. Yani;

Temu'nun verileri temizleyip temu'yu komple silin.

Instagram linkinden girip temu'yu indirin

Her seferinde bunu yaparak yeni bir yöntemle kayıt olun ve şansınızı deneyin

Top Bottom