1500-1600Beyaz pro ne kadara gider
Temiz 1 haftası var dahaŞuan böyle durum. Ne zamana kadar teslim edilir tahminen (çanakkale)
Hocam bu switchi yağlasak, mouse tuş sesinde azalma olur muPro modelinde mcu ve switchler bu şekilde içini actimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
aynı durumdayım2 gündür gümrük tarafından teslim ediliyor kısmında kaldı.
Size çıkan reklamları deneyin ,hazır linkler Her zaman çalışmıyor.Siyah stoğu var ama indirim yok
Benim işlemci 10300h ekran kartını anca besliyor .O yüzden bende işlemci yi zorluyordu 4c8t işlemci için normal. Sistemi güncel olanlar sorun yaşamaz8K da kullanınca donma takilma vs yapıyor diyorlardı uzun süredir deniyorum herhangi bir kasma yada takılma olmadı
Üretimden kaldırıldı diyorsa o iş zor, aynısı apex ve aula f75 için olduğu zaman bir daha stoğu gelmemişti. Farklı satıcıdan deneyin bir deTekrar stoğa girer mi?
Farklı satıcılarda da yok maalesef. Siyah rengi stokta vardı, alabilirdim ama özellikle beyaz rengini bekliyordum. Beyaz renk birkaç gün içinde stoğa girmezse siyah rengini alırım düşüncesindeydim, adamlar komple satıştan kaldırdıÜretimden kaldırıldı diyorsa o iş zor, aynısı apex ve aula f75 için olduğu zaman bir daha stoğu gelmemişti. Farklı satıcıdan deneyin bir de