Neler Yeni

🔥İndirim Temu Ajazz AK680 Max Manyetik Klavye Vergisiz 1033 TL

Farway

80+ Silver
Oldschool biri olarak her gördüğümde ben de aynı şeyi düşünüyorum.
Çünkü illaki elimin altında numaralar olmasını istiyorum ya. :kekw:
Hayır bir de bu millet GTA vice city oynarken Numpad nedir bilmediği için helikopter görevini geçemediği günleri ne çabuk unuttu 😅 GTA 6 çıkınca Numpadli görev olursa görücem hepsini

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Yağız Berk Özel
Büyük ihtimal Ak820 max'ta yaptıkları gibi ellerinde fazla kalan ürünleri satmaya çalışıyorlar zaten normal fiyatından biraz indirimli satıyorlar.
Hayır bir de bu millet GTA vice city oynarken Numpad nedir bilmediği için helikopter görevini geçemediği günleri ne çabuk unuttu 😅 GTA 6 çıkınca Numpadli görev olursa görücem hepsini
Bilgisayarımız GTA 6 kaldırırsa alırız bir tane ekstra numpad.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
umut
Büyük ihtimal Ak820 max'ta yaptıkları gibi ellerinde fazla kalan ürünleri satmaya çalışıyorlar zaten normal fiyatından biraz indirimli satıyorlar.

Bilgisayarımız GTA 6 kaldırırsa alırız bir tane ekstra numpad.
hocam ben fun60 ultrayı aldım fakat deneyimleyemedim pcnin bi parçası eksik onu bekliyorum :D

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam nereden nasıl aldınız euro olarak 30 un bile üstünde sanırım
orjınal sıtesınden alırsın faturayı dusuk kestırırsın yalnız orjınalş fıyatı ogrenılse gerı gonderılır yada vergiye tabi tutulur suc ayrıca evrakta sahtecılık

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
umut
Hocam nereden nasıl aldınız euro olarak 30 un bile üstünde sanırım
orjınal sıtesınden alırsın faturayı dusuk kestırırsın yalnız orjınalş fıyatı ogrenılse gerı gonderılır yada vergiye tabi tutulur suc ayrıca evrakta sahtecılık
Aynen öyle faturayı 25$ ürünü de fun60 pro etiketiyle istedim en kötü 30$ dan fiyatlandırsınlar diye ama işin işine kargo parası da giriyor 20$ civarı onu da ücretsiz göstermeniz lazım biliyorsunuz artık kargo fiyatı da eklendi gümrük sınırına ekstra olarak artık gümrükçünün bakması falan şans işi tmr versiyonu bana 5kya geldi kargo dahil

Gurkanpiro

80+ Platinum
Aynen öyle faturayı 25$ ürünü de fun60 pro etiketiyle istedim en kötü 30$ dan fiyatlandırsınlar diye ama işin işine kargo parası da giriyor 20$ civarı onu da ücretsiz göstermeniz lazım biliyorsunuz artık kargo fiyatı da eklendi gümrük sınırına ekstra olarak artık gümrükçünün bakması falan şans işi tmr versiyonu bana 5kya geldi kargo dahil
orjınalı kaç dolar

topraksen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
toprak
Aula f75'in tepki süresimi daha az bunun mu merak sadece çok fark yaratmayacığını biliyorum tabii ki :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,768
Üyeler
164,904
Son üye
Yunax
Top Bottom