hocam nasıl aldınız anlatır mısınız?Yarım saat önce aldım aslında karşıma çıktı
Dostlar şuan alışveriş kısmında temu gözükmüyor ancak "temu led" yazınca çıkan herhangi bir linke tıkladım ve sepete gittim alt limit 100 tl olarak gözüküyordu siz de bir deneyin. https://www.temu.com/de-tr/lighting-o3-1182.html?is_back=1&no_cache_id=wx72xfixlendi cümleten g.o
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam nasıl aldınız anlatır mısınız?
bana uygulamada boş boş dolaşırken sürekli veriyor birşeyler kredi geri ödemesi olsun indirim olsunİndirim kodu veya kredi alma yolu var mı şu an?
Onlar değil ya doğrudan kupon sepet için lazım banabana uygulamada boş boş dolaşırken sürekli veriyor birşeyler kredi geri ödemesi olsun indirim olsun
aynı durum bende'de var temu hariç hepsi çıkıyor fixlemişler gibi, 2 telefon 1 pc'de denedim.
Çıkmıyor
Beyler fix falan yok, google sıfırlayın gelir, veyahut bir kere o temu linki çıkarsa onu not defterine atın veyahut whatsappa oradan açın oluyor.Çalışıyordu bende artık ürünü aratıp alışveriş sekmesine geçtiğimde temu hariç başka hersiteden gösteriyor temudan göstermiyor ve uygulamaya yönlendirilmiyorum malesef çalışan şey bozulmuş gibi duruyor düzeltildi sandım hala çalışıyorsa sıkıntı benim cihazda olabilir.
fixlenmedi kardeşim kesin konuşup insanları yanıltmayın bayadır kullanıyorum az önce tekrar aldım bu şekilde.fixlendi cümleten g.o
hocam nasıl aldınız anlatır mısınız?
Fiyatı 30 40tl bile olsa alınabiliyor mu hala?fixlenmedi kardeşim kesin konuşup insanları yanıltmayın bayadır kullanıyorum az önce tekrar aldım bu şekilde.
evetFiyatı 30 40tl bile olsa alınabiliyor mu hala?
hiç çıkmıyor suan nasıl kayıt yapabiliriz? google sıfırla derken önbellek mi temizleyelimBeyler fix falan yok, google sıfırlayın gelir, veyahut bir kere o temu linki çıkarsa onu not defterine atın veyahut whatsappa oradan açın oluyor.
fixlenmedi kardeşim kesin konuşup insanları yanıltmayın bayadır kullanıyorum az önce tekrar aldım bu şekilde.