Yusuf.omer00
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Selamlar Klavye almak istiyorum ve temuda uygun oldukları için güvenemedim alınır mı sizce temudan
alınır tabiSelamlar Klavye almak istiyorum ve temuda uygun oldukları için güvenemedim alınır mı sizce temudan
Güvenilir, ben iki kere sipariş verdim hepsi iki haftaya geldi.Selamlar Klavye almak istiyorum ve temuda uygun oldukları için güvenemedim alınır mı sizce temudan
Aula F75 sipariş ettim 1 kasımda 14 kasımda elime ulaştı, klavye harika. Site güvenilir. Yapıştır.Selamlar Klavye almak istiyorum ve temuda uygun oldukları için güvenemedim alınır mı sizce temudan
Hayır Hocam Güvenilir Değil Dolandırıcılar Aula F75 Klavye alanları Dolandırıyolar 900 sayfada ki herkesi dolandırdılar ürünü yollamadılar (!)Selamlar Klavye almak istiyorum ve temuda uygun oldukları için güvenemedim alınır mı sizce temudan
Hocam fiyat sınırı vs var diye duymuştum 35 euro muyduAula F75 sipariş ettim 1 kasımda 14 kasımda elime ulaştı, klavye harika. Site güvenilir. Yapıştır.
hocam inanlar olabilir yapmayınHayır Hocam Almayın Dolandırıcılar
Aula F75 Klavye alanları Dolandırdolar 900 sayfada ki herkesi dolandırdılar ürünü yollamadılar (!)
1070@ hocam 30 euroHocam fiyat sınırı vs var diye duymuştum 35 euro muydu
arkadaş almış ürünüHayır Hocam Güvenilir Değil Dolandırıcılar Aula F75 Klavye alanları Dolandırdolar 900 sayfada ki herkesi dolandırdılar ürünü yollamadılar (!)
Eyvallahhocam inanlar olabilir yapmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1070@ hocam 30 euro
sona ! koymuş ironi anlamındaarkadaş almış ürünü
Hocam bu (!) işaretin ne anlama geldiğini biliyor musunuz??? Az araştırın lütfen yani o işareti koymama bile gerek yok birinin anlaması için ama yine de anlamayanlar vs. Olabilir diye koydum Hayla mı anlamadınız?arkadaş almış ürünü
Eyvallah
İnanabilir?hocam inanlar olabilir yapmayın
1070@ hocam 30 euro