- Reaksiyon skoru
- 22
Merhabalar temudan 5 adet ürün aldım 1650 tl ye ücret gümrükte sorun yaratır mı bir de yanlışlıkla sipariş oluşturdum 900 tl lik onu direkt iptal ettim kaç günde yatıyor.
benimki anında yatmıştıMerhabalar temudan 5 adet ürün aldım 1650 tl ye ücret gümrükte sorun yaratır mı bir de yanlışlıkla sipariş oluşturdum 900 tl lik onu direkt iptal ettim kaç günde yatıyor.
Paparaya 2 günde, Yapıkrediye 3 günde yattı. Ordan hesap et.Merhabalar temudan 5 adet ürün aldım 1650 tl ye ücret gümrükte sorun yaratır mı bir de yanlışlıkla sipariş oluşturdum 900 tl lik onu direkt iptal ettim kaç günde yatıyor.
vergi dahil fiyatıysa normal fiyat önemliMerhabalar temudan 5 adet ürün aldım 1650 tl ye ücret gümrükte sorun yaratır mı bir de yanlışlıkla sipariş oluşturdum 900 tl lik onu direkt iptal ettim kaç günde yatıyor.
vergi dahil fiyat hocamvergi dahil fiyatıysa normal fiyat önemli
bankana bağlı tamamen, ziraate 11 günde yattı ama garantiye gün içindeMerhabalar temudan 5 adet ürün aldım 1650 tl ye ücret gümrükte sorun yaratır mı bir de yanlışlıkla sipariş oluşturdum 900 tl lik onu direkt iptal ettim kaç günde yatıyor.
vergisiz fiyatı önemli, her türlü gelir o sipariş merak etmevergi dahil fiyat hocam
Bildiğim kadarıyla tek sepet zaten gümrükten gecmiyecek fiyatsa temu almana izin vermiyor zaten. Geçen AliExpress de yaşadım. Ürünü sepete ekliyorum ama ürün yok. Meğerse ürün 30€ üstü olduğu için sepette olmuyormuş.vergi dahil fiyat hocam