Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
Termal macun kaç yılda bir yapılmalı sizce?
100 dereceye çıkar fazla sıkarsandiyelim çok oldu. işlemciye ne gibi bi zararı olur. bide arkadaşın kullandığı termal macun nasıl?
Yıl?Termal macun kaç yılda bir yapılmalı sizce?
Kenardan taşar, taşan miktar da çok olmaz.diyelim çok oldu. işlemciye ne gibi bi zararı olur. bide arkadaşın kullandığı termal macun nasıl?
hocam bıraz sur ılk basta sonra t6 yı bastır kaldır bak nasıl yayılmı sonra ona gore bıraz daha surArkadaşlar, R5 3600, işlemcinin üzerine MX-4 2019 edition macun süreceğim üzerine de t6 ultra. Ne kadar sürmeliyim? Bu konu hakkında pek bilgim yok.
Zamanı geldiğinde yani işlemci artık eskisinden daha sıcak çalışmaya başlarsa o zaman değiştirilmeli.Termal macun kaç yılda bir yapılmalı sizce?
ı think yılda 1Termal macun kaç yılda bir yapılmalı sizce?
Hocam dediğiniz gibi yapmaya çalıştım bilmiyorum kalın mi ince miGöz kararı sıkabilirsin.
Gerekirse azar azar sık, ihtiyaç halinde ekleme yaparsın.
Hocam ben sürdüm yeni görüyorum. Foto da attım nasıl?hocam bıraz sur ılk basta sonra t6 yı bastır kaldır bak nasıl yayılmı sonra ona gore bıraz daha sur
Bundan daha fazla sürmeHocam dediğiniz gibi yapmaya çalıştım bilmiyorum kalın mi ince mi
Hocam ben sürdüm yeni görüyorum. Foto da attım nasıl?
valla cok ıyı benceHocam dediğiniz gibi yapmaya çalıştım bilmiyorum kalın mi ince mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben sürdüm yeni görüyorum. Foto da attım nasıl?