Yardım TERMAL MACUN ÖNERİSİ LAZIM

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
859
Bütçe sorun değil. 9800x3d ve arctic 420 mm soğutucuyla kullanıcam. Kaliteli lazım. Akvaryum kasada kullanıcam ondan ne kadar düşük o kadar iyi 😂

thermal grizzly kryonaut —- mx-6 ——- thermalright tf8 veyahut faz değişimli olabilir fakat uygulaması zor bilginiz olsun

Aslında en iyiler klasmanında değil. Test sırasında öyle çıkıyor ama 80c sonrası en hızlı kuruyup bozulan macunlardan birisi.
extreme olmayan halini 2600 ile kullandım stok fan ile 83 derecenin aşağısına inmiyor idi 1.5 sene oldu hala aynı macun 84-85 görmeye başladım.

extreme olmayan halini 2600 ile kullandım stok fan ile 83 derecenin aşağısına inmiyor idi 1.5 sene oldu hala aynı macun 84-85 görmeye başladım.
Çok fazla bu durumu yaşayan kullanıcı var belki extreme versiyonunda düzelmiş olabilir. Ama benim midem bulanınca bulanıyor.

Çok fazla bu durumu yaşayan kullanıcı var belki extreme versiyonunda düzelmiş olabilir. Ama benim midem bulanınca bulanıyor.
hocam ben amazon üzerinden almıştım sahte macun olayları çok popüler idi çünkü , o arkadaşlar sahteye denk gelmiş olabilir mi acaba

hocam ben amazon üzerinden almıştım sahte macun olayları çok popüler idi çünkü , o arkadaşlar sahteye denk gelmiş olabilir mi acaba
Yok ya dış pazarda falan da çok konuşuldu. Sonra bunun üzerine der8aurer video falan çekti.

Geri