Anlamadım faz değişimli dediğiniz nedir?thermal grizzly kryonaut —- mx-6 ——- thermalright tf8 veyahut faz değişimli olabilir fakat uygulaması zor bilginiz olsun
Masaüstü için neden faz değişimli macun öneriyorsun.thermal grizzly kryonaut —- mx-6 ——- thermalright tf8 veyahut faz değişimli olabilir fakat uygulaması zor bilginiz olsun
Ben dün sana öneri yapmadım mı daha ne istiyorsun?Anlamadım faz değişimli dediğiniz nedir?
Birde bunun extreme versiyonu var ne fark var arasında
Sıvı metal versiyonu. Eğer macun formunda olandan bahsediyorsan bir fark* yok.Birde bunun extreme versiyonu var ne fark var arasında
https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-thermal-grizzly-tg-ke-002-r-2-gr-fiyati,2062248714.html bütçe sorunu yoksa en iyiler klasmanında.Bütçe sorun değil. 9800x3d ve arctic 420 mm soğutucuyla kullanıcam. Kaliteli lazım. Akvaryum kasada kullanıcam ondan ne kadar düşük o kadar iyi![]()
Aslında en iyiler klasmanında değil. Test sırasında öyle çıkıyor ama 80c sonrası en hızlı kuruyup bozulan macunlardan birisi.https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-thermal-grizzly-tg-ke-002-r-2-gr-fiyati,2062248714.html bütçe sorunu yoksa en iyiler klasmanında.
extreme olmayan halini 2600 ile kullandım stok fan ile 83 derecenin aşağısına inmiyor idi 1.5 sene oldu hala aynı macun 84-85 görmeye başladım.Aslında en iyiler klasmanında değil. Test sırasında öyle çıkıyor ama 80c sonrası en hızlı kuruyup bozulan macunlardan birisi.
Çok fazla bu durumu yaşayan kullanıcı var belki extreme versiyonunda düzelmiş olabilir. Ama benim midem bulanınca bulanıyor.extreme olmayan halini 2600 ile kullandım stok fan ile 83 derecenin aşağısına inmiyor idi 1.5 sene oldu hala aynı macun 84-85 görmeye başladım.
hocam ben amazon üzerinden almıştım sahte macun olayları çok popüler idi çünkü , o arkadaşlar sahteye denk gelmiş olabilir mi acabaÇok fazla bu durumu yaşayan kullanıcı var belki extreme versiyonunda düzelmiş olabilir. Ama benim midem bulanınca bulanıyor.
Yok ya dış pazarda falan da çok konuşuldu. Sonra bunun üzerine der8aurer video falan çekti.hocam ben amazon üzerinden almıştım sahte macun olayları çok popüler idi çünkü , o arkadaşlar sahteye denk gelmiş olabilir mi acaba