Arkadaşlar ekran kartım Asus Tuf Gaming 1660 SUPER 4 yıldır kullanıyorum daha önce hiç bakım vesaire yapılmadı içi bile açılmadı fakat son 2 aydır oyunlarda 85 derecelere çıkıyor termal macun yenilemem gerektiğini düşündüm zaten işlemcinin(R7 7800x3d) termal macun yenileme vakti de geldi o yüzden bir termal macun alıp her ikisi içinde kullanmayı düşünüyorum aklımdaki termal macunlar şunlar:
Bütçe sorun değil. Hangisini önerirsiniz?
Noctua NT-H2 3.5g AM5 Edition, AMD AM5 İşlemciler için Pro-Sınıf Termal Macun ve Termal Macun Şablonu ile 3 Temizleme Mendili (3.5g) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Noctua NT-H2 3.5g AM5 Edition, AMD AM5 İşlemciler için Pro-Sınıf Termal Macun ve Termal Macun Şablonu ile 3 Temizleme Mendili (3.5g) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
ARCTIC MX-6 (8 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC MX-6 (8 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr