Neler Yeni

Termal macun pump out

Jadoube

80+
Katılım
20 Temmuz 2024
Mesajlar
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Toprak Emin Yılman
Herkese merhaba Asus Tuf a15 fa507nu modeli almıştım 1 sene oluyor. termal macunu kaliteli değildi sıfır almıştım ama memnun değildim. Kendim değiştiriyorum uzun süredir ama hangi markayı denersem deneyeyim sürekli pump out oluyor. thermal grizzly mastergel pro mx6 gibi markaları denedim ama çözüm bulamadım. hiçbir aksamında sıkıntı yok pc nin. ince tabaka şeklinde sürüyorum ama boşta 65-70 arası gidio geliyor işlemci. bu macunun bir sürme tekniği mi var farklı olarak?
 

yagizd2

80+
Katılım
21 Nisan 2022
Mesajlar
188
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Yağız DERELİ
hocam açıp haktım işlemci aynasında macun yok birde 70 falan görüyordu boşta şüphelendim biraz baktım sonrasınds
En iyi testi şöyle yaparsınız. İlk fırsatta mx-6 ile tekrardan değişim sağlayın. Değişim yaptığınız gün sıcaklıklarınızı, belirlediğiniz koşullarda gözlemleyin ve not edin. 1-2 hafta sonra (Bazen 1 ay) aynı koşullarda ilk günkü sıcaklıkların 7-10 derece üstüne çıkarsa evet pumpout var diyebilirsiniz.

-İşlemciniz için sıcaklık limitinin 95 derece, ekran kartınız için sıcaklık limitinin 87 derece olduğunu unutmayın. İlk gün ölçümlediğiniz sıcaklık değerleri bu değerlere yakınsa farkı gözlemlemeniz daha zor olacaktır. Böyle bir durum gözlemlerseniz de ne kadar frekans kısılıyor onu takip etmeniz gerekecek.
 
Son düzenleme:
Top Bottom