Neler Yeni

Teslimat adresi dışında başka biryere teslim edilir mi?

Amazon'dan bir ürün aldım evde olmadığım için teslim alma noktasına adres olarak girdim ama fatura adresi olarak ev adresini girdim hangisine teslim edilcek?

Alioskii

80+ Bronze
Amazon'dan bir ürün aldım evde olmadığım için teslim alma noktasına adres olarak girdim ama fatura adresi olarak ev adresini girdim hangisine teslim edilcek?
Teslim alma noktasına gider.

ilyasbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İlyasbey
arar seni kanki dersin şuraya bırakın diye bırakır

Shix2x

80+ Bronze
Teslim alma noktasina gider, gitmezse subeye gider.

Mehmet Yılmaz bana işlemci gönderirken adresi "şubeden teslim alınacaktır" yapmıştım aynı şey yurtiçi kargo da da yaptım

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Teslim alma noktasına gidecek, oraya gitmezse şubeye gidecek sende kimlikle alacaksın.

Kimlikte foto yok sorun olur diye hocam
Teslim almak için TC kimlik numarası girmenize gerek yok. Telefon numaranıza 6 haneli bir kod gönderilecek, o kodu girmeniz yeterli. Sonra, teslimat noktasına ulaştığın da kod ile alabilirsin. Eğer ulaşmazsa da sizi arayacaklar ve durumu açıklarsınız. Teslimat noktasına yönlendirmelerini isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Moech

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Tuğra Yıldız
Sağolasın hocam varış süresi 3 Nisan diyor biraz fazla değil mi hocam yoksa sadece tahminmi?
nerede oturdugunuza bagli yd den aliyorsaniz normal turkiye icinde hangi kargo firmasi ise sitesinde kac km de kac gunde gelecegi yazar bayrama denk geldigi icin nornal olabilir tam bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,342
Üyeler
170,523
Son üye
bertugtutkn
Top Bottom