Batufhcgcg
80+
Amazon'dan bir ürün aldım evde olmadığım için teslim alma noktasına adres olarak girdim ama fatura adresi olarak ev adresini girdim hangisine teslim edilcek?
Teslim alma noktasına gider.Amazon'dan bir ürün aldım evde olmadığım için teslim alma noktasına adres olarak girdim ama fatura adresi olarak ev adresini girdim hangisine teslim edilcek?
Hocam teslim almak için T.c falan isterlermi?Teslim alma noktasına gider.
İstesinler nolcakHocam teslim almak için T.c falan isterlermi?
Kimlikte foto yok sorun olur diye hocamİstesinler nolcak
Teslim alma noktasına gidecek, oraya gitmezse şubeye gidecek sende kimlikle alacaksın.Amazon'dan bir ürün aldım evde olmadığım için teslim alma noktasına adres olarak girdim ama fatura adresi olarak ev adresini girdim hangisine teslim edilcek?
kimlik kontrol yapmaz ayrica tc de sormaz teslimat kodunu sorar sadece.Kimlikte foto yok sorun olur diye hocam
Sağolasın hocam varış süresi 3 Nisan diyor biraz fazla değil mi hocam yoksa sadece tahminmi?kimlik kontrol yapmaz ayrica tc de sormaz teslimat kodunu sorar sadece.
Teslim almak için TC kimlik numarası girmenize gerek yok. Telefon numaranıza 6 haneli bir kod gönderilecek, o kodu girmeniz yeterli. Sonra, teslimat noktasına ulaştığın da kod ile alabilirsin. Eğer ulaşmazsa da sizi arayacaklar ve durumu açıklarsınız. Teslimat noktasına yönlendirmelerini isteyebilirsiniz.Kimlikte foto yok sorun olur diye hocam
nerede oturdugunuza bagli yd den aliyorsaniz normal turkiye icinde hangi kargo firmasi ise sitesinde kac km de kac gunde gelecegi yazar bayrama denk geldigi icin nornal olabilir tam bilmiyorumSağolasın hocam varış süresi 3 Nisan diyor biraz fazla değil mi hocam yoksa sadece tahminmi?