Neler Yeni

TFF ve beIN sports, bugün özel yazılımını ilk kez test edecek

yenigeldim

80+ Silver
Ayda 220 tl hergün alınacak bir hizmet değil. Mesela 2 hafta maç yok 1 hafta takip ettiğin maç var o 2 hafta senin için boşa geçmiş oluyor. Onun yerine maç satmak daha mantıklı mesela 10-20 TL'ye o maçı sat.
he paşam oldu. istersen eve de birini göndersinler maç saati tv yi açsın senin yerine

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
millet abonelik sistemlerine kul köle oluyor valla hadi dicem bir tane uygulama yapsınlar tüm ligler içinde olsun o da yok ispanya izlemek istesen laliga alacan türkiye istesen başka alacan enteresan dediğin gibi globalde maçlar satılsın aga stadyum bileti gibi çok daha mantıklı ne çok abone olma merakı var milletin
Mesela online maç bileti olabilir daha makul fiyatlarda hemde herkes tek bir bilet ile evinde ailesi ile maç izleyebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

200 liraya paket yok deyip ağlıyor hala. 400 olsun. Hala çok değil.
Ben niye ağlıyayım ki dediğim doğru
200 tl ye tüm ligleri içeren bir paket yok sezonluk taraftar paketi var o da sadece kendi takımızın maçlarını izlememize yarıyor süper lig'in tamamını kapsamıyor yani

sezonluk süper dolu paket var neredeyse 4000 bin tl ye geliyor

12x 329=3.948,00 tl eder

Bu mu makul dediğiniz fiyat
1726917893473.jpeg

Son düzenleme:

yenigeldim

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Mesela online maç bileti olabilir daha makul fiyatlarda hemde herkes tek bir bilet ile evinde ailesi ile maç izleyebilir

Ben niye ağlıyayım ki dediğim doğru
200 tl ye tüm ligleri içeren bir paket yok sezonluk taraftar paketi var o da sadece kendi takımızın maçlarını izlememize yarıyor süper lig'in tamamını kapsamıyor yani

sezonluk süper dolu paket var neredeyse 4000 bin tl ye geliyor

12x 329=3.948,00 tl eder

Bu mu makul dediğiniz fiyat
Alıntıyı görüntüle
ne mal adamsın kampanya takip et diyoz. sürekli kampanya oluyor.düz fiyatı atıyon. zaten almayacan amg ne boş yaptın

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
he paşam oldu. istersen eve de birini göndersinler maç saati tv yi açsın senin yerine
Bu ne saçma bir konuşma tarzı. Yazdığım ile söylediğinin ne alakası var ? Adam istediği maçlar için para verecek bu kadar basit neyine basmadı kafan ? Almadığı hizmetin parasını niye versin ? Ben internete 220 tl para veriyorum ve hergün kullanıyorum.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
ne mal adamsın kampanya takip et diyoz. sürekli kampanya oluyor.düz fiyatı atıyon. zaten almayacan amg ne boş yaptın
terbiyesizlik yapma adam gibi konuş önce sana benimle muhatap olma demiştim

Alırım veya almam bu beni ilgilendirir

Boş yapma diyip duruyorsun sen ne yapıyorsun saatlerdir saçmalayıp duruyorsun hakaret edip duruyorsun

yenigeldim

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Bu ne saçma bir konuşma tarzı. Yazdığım ile söylediğinin ne alakası var ? Adam istediği maçlar için para verecek bu kadar basit neyine basmadı kafan ? Almadığı hizmetin parasını niye versin ? Ben internete 220 tl para veriyorum ve hergün
ne alaka olum ne mal adamsınız. dışarıda yemek yiyince de tek sefer yemiş oluyorsun. evinde aşçı sürekli yemek yapmıyor.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Bu ne saçma bir konuşma tarzı. Yazdığım ile söylediğinin ne alakası var ? Adam istediği maçlar için para verecek bu kadar basit neyine basmadı kafan ? Almadığı hizmetin parasını niye versin ? Ben internete 220 tl para veriyorum ve hergün kullanıyorum.
İki de bir hakaret edip duruyor aylık sistem dışında hiç bir şeyi beğenmiyor
Adam istediği maça para verecek evinden ailesi ile izleyecek bu sistem ile tek bilet üzerinden herkes maç izlemiş olacak daha ne olsun ama anlamıyor işte hakaret edip duruyor

yenigeldim

80+ Silver
terbiyesizlik yapma adam gibi konuş önce sana benimle muhatap olma demiştim

Alırım veya almam bu beni ilgilendirir

Boş yapma diyip duruyorsun sen ne yapıyorsun saatlerdir saçmalayıp duruyorsun hakaret edip duruyorsun
saçmalayan sensin. 1-2 hata içinde yine kampanya olur. sen almayacan yine zaten. boş yapıyon

yenigeldim

80+ Silver
İki de bir hakaret edip duruyor aylık sistem dışında hiç bir şeyi beğenmiyor
Adam istediği maça para verecek evinden ailesi ile izleyecek bu sistem ile tek bilet üzerinde herkes maç izlemiş olacak daha ne olsun ama anlamıyor işte hakaret edip duruyor
o sistem olmaz kanka niye olmaz. çünkü kimse antep-konya maçını satın almaz. tüm ekipmanlarla ile gidip kurulum yapıyorlar. o maçın da yayıncıya masrafı var. o masrafı da derbilerden falan kazandıkları çıkarıyor. onda da sisteme fazla yük biner. yine zarar ederler. bunu bile akıl edemiyorsun.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
o sistem olmaz kanka niye olmaz. çünkü kimse antep-konya maçını satın almaz. tüm ekipmanlarla ile gidip kurulum yapıyorlar. o maçın da yayıncıya masrafı var. o masrafı da derbilerden falan kazandıkları çıkarıyor. onda da sisteme fazla yük biner. yine zarar ederler. bunu bile akıl edemiyorsun.
Hayatımda gördüğüm en boş insan olabilirsin . Bir halt bilmeyip millete mal demekten başka bir yeteneği olmayan ergensin.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Antep-Konya maçını almaycaklarını nereden biliyorsun ne ye göre bu kadar kesin bir yargıyla konuşuyorsun
Sen de düşünmeden yorum yapıyorsun kesin yargılarla konuşuyorsun
Bu sistem denenmeden kesin bir dil ile konuşman akılsızca

laf bitince öyle olur
İki de bir hakaret edip duruyorsun biz sana insan gibi cevap veriyoruz

Benimle muhatp olma bunu kaçınca defa yazacağım

Top Bottom