Dwayne 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 1,713 Dahası Reaksiyon skoru 522 İsim Dwayne Rolly 10 Mayıs 2024 #1 150 liraya degermi kaç saat sürer gameplayi hikayesi falan nasıl değer derseniz alıcam ama kısaysa hiç bulasmam
150 liraya degermi kaç saat sürer gameplayi hikayesi falan nasıl değer derseniz alıcam ama kısaysa hiç bulasmam
Sencrom 80+ Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 274 Dahası Reaksiyon skoru 103 İsim Mert 10 Mayıs 2024 #2 Valla bende alıcaktım epic den indirime girmiş sonra steam den bakayım dedim ne oynayan var ne yıldız var oynama süreside 10 saat falan almadım bende
Valla bende alıcaktım epic den indirime girmiş sonra steam den bakayım dedim ne oynayan var ne yıldız var oynama süreside 10 saat falan almadım bende
Lost_Dragon 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,134 Dahası Reaksiyon skoru 887 Yaş 43 İsim Göksel Gündüz Steam https://www.twitch.tv/lost_dragontr 10 Mayıs 2024 #3 Ortalama 12 saat sürüyor ama oyunun sonunu görmek için DLC paketi lazım. Ana oyunda sonu eklememişler. How long is The Callisto Protocol? | HowLongToBeat How long is The Callisto Protocol? HowLongToBeat has the answer. Create a backlog, submit your game times and compete with your friends! howlongtobeat.com
Ortalama 12 saat sürüyor ama oyunun sonunu görmek için DLC paketi lazım. Ana oyunda sonu eklememişler. How long is The Callisto Protocol? | HowLongToBeat How long is The Callisto Protocol? HowLongToBeat has the answer. Create a backlog, submit your game times and compete with your friends! howlongtobeat.com
Carlo 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 3,036 En İyi Cevap 1 10 Mayıs 2024 #4 Dwayne yazmış: 150 liraya degermi kaç saat sürer gameplayi hikayesi falan nasıl değer derseniz alıcam ama kısaysa hiç bulasmam Devamı için tıklayın... Şu incelemede kasma sorununu saymazsak diğer sebeplerden ötürü almaktan vazgeçtim ben. Özellikle bir bölümde yaratıkların sizi bir türlü fark edememesi tuhaf.
Dwayne yazmış: 150 liraya degermi kaç saat sürer gameplayi hikayesi falan nasıl değer derseniz alıcam ama kısaysa hiç bulasmam Devamı için tıklayın... Şu incelemede kasma sorununu saymazsak diğer sebeplerden ötürü almaktan vazgeçtim ben. Özellikle bir bölümde yaratıkların sizi bir türlü fark edememesi tuhaf.
Dwayne 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 1,713 Dahası Reaksiyon skoru 522 İsim Dwayne Rolly 10 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 o kadar kötüyse almaya gerek yok Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Mayıs 2024 o zaman baska ne önerirsiniz bu paraya
o kadar kötüyse almaya gerek yok Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Mayıs 2024 o zaman baska ne önerirsiniz bu paraya
J johan 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 3,002 Dahası Reaksiyon skoru 1,561 İsim ismail 10 Mayıs 2024 #6 Ben bitiremedim sıkıntıdan.