The Crew 2 İndirim/Sorum

quejy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Bende kol ve klavye var masaüstü pc.
asetto corsa full paket 15 tl
the crew 2_ 45 TL
Alınır mı klavyeyle zevki çıkar mı ve kolla oynanıyor mu oynanıyosada zevkli olur mu
ve asetto corsa mı the crew 2 mi cevaplarsanız cok sevınırım

asetto corsa full paket 15 TL
the crew 2_ 45 TL
Alınır mı klavyeyle zevki çıkar mı ve kolla oynanıyor mu oynanıyosada zevkli olur mu
asetto corsa direksiyonsuz çok kötü oluyormuş arkadaşlarım öyle demişti

the crew 2_ 45 TL
Asetto corsa direksiyon olmadan oynanmıyor ben aldım geri iade ettim

sende fh4 yoksa fh4 al bende fh4 ve the crew 2 var the crew 2'nin grafikleri mobil oyun gibi duruyor forza horizon 4'ün yanında

Bnece iki oyun arasında gerçekçilik olarak assetto ama direksiyonsuz oynanmaz desem yeridir. Crew 2 de tam bir arcade oyunu gerçekçi pek bir yanı yok eğlencesine takılmalık bir oyun. Şahsen ben yarım saat bile dayanamadım. Bunlar dışında kol veya klavyeyle oynayacaksan forza horizon daha uygun diye düşünüyorum.

İkiside kötü bence Forza Horizon 4 alabilirsin.

Crew 2 oynanacak bir oyunken Assetto bir simulasyon olarak nitelendirilebilir. Direksiyon olmadan mouse ile oynanır diye düşünüyorum, fakat ben iki oyunu da oynamadım.

the crew 2_ 45 TL
Bende de kol var ve kolla çok rahat ve zevkli oynanabiliyor. Geforce NOW'da olduğu için almıştım ve 1 haftada 17 saat oynadım oyun bence aşırı zevkli, grafikler muazzam, hala güncelleme alıyor. Sadece araba değil motor, uçak, tekne vb de kullanılabiliyor ben standart yani 45 TL olan sürümü aldım ve hiçbir eksiklik hissetmedim. Bence şu anda Forza Horizon 4 ile kıyaslayınca daha iyi çünkü Forza Horizon 5 çıktı ve 4. oyun artık güncelleme almaz diye düşünüyorum

Geri