sen olmasan koklayarak bulacaktıkLink eksik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim laptopun ihtiyacı olan şey bu aslında ama. Bozulur mozulur şimdi bilemedim.
Senin laptopun ihtiyacı PTM7950. Taşma yok bozma riski yok aç sür 5 yıl kafan rahat takıl.Benim laptopun ihtiyacı olan şey bu aslında ama. Bozulur mozulur şimdi bilemedim.
Güzel ürüne benziyorSenin laptopun ihtiyacı PTM7950. Taşma yok bozma riski yok aç sür 5 yıl kafan rahat takıl.
Alın hocam alın laptoplar için tek çare vallahi. Macunlar pump out yapıyor her türlü.Güzel ürüne benziyor
Link eksik
Benim laptopun ihtiyacı olan şey bu aslında ama. Bozulur mozulur şimdi bilemedim.
Bende de aynı islemci var yanıyor ya o islemciForumda yeniyim direkt olarak site linki eklemek yasak yazmıştı birisi o yüzden eklemedim. Laptop a gelirsek inanılmaz farkediyor. 11800H işlemcili msi cihazım 3070 ekran kartını dahi besleyemiyordu termal darboğazdan ötürü. Isıya dayanıklı bant ile sıvı metal macun işlemi uyguladıktan sonra sıfır darboğaz ile 80 derecelerde çalışmaya başladı işlemci.
diş macunu sürsen dahi yeterli olur 3600 için sıvı metal almana gerek yok parana yazıkryzen 5 3600 takıcam pc ye uyar de mı sürebilirim
RTX 3080'e sürülür mü kankalar