Sana tamamen katılıyorum. f/p ürün.Çoğumuzun kasasıyla gelen msi asus fanlardan iyi , 600tlye 3 tane argb fan bulup bahane aramamak lazım , bana sesli gelmiyor
650 RPM değerinde bunlardan pek bir hava gelmez. Görüntüden ibaret o zaman.Ben 650rpm kullanıyorum. Sonrası sesli , hesabını yap. Kulaklık kullanıyorsan sorun yok...
İptal etme , çoğu fandan daha iyidir...
aydaaaaaaa o zaman iptal edeyim650 RPM değerinde bunlardan pek bir hava gelmez. Görüntüden ibaret o zaman.
hocam dedikleri gibi seslimi bu fanlar yaFiyatına göre çok iyi.lianli yl kullanyorum daga sessiz diyebilirim.Alıntıyı görüntüle
26.8 db diyorlar nasıl sesli yasesli diyorlardi bu fanlar için ne kadar doğru acaba
275 se çalışmasın hiç gerek yok süsBen bostayken 275 RPM'de kullaniyorum bu fanlari, haliyle gayet sessiz calisiyor. 600RPM'e kadar sesi idare eder ondan sonrasi sesli.
Tamamen sessiz istiyorsaniz yuk altinda dahi, alacaginiz fan seti bu degil. Fakat ben gece PC'i acik birakiyorum, kasam isinmasin ama ses de yapmasin derseniz alip 275'e sabitlersiniz.
İnternette yarısı sesli diyor yarısı sessiz diyor. Deneyip göreceğiz bakalım zaten 200tlye markasız fan bile yok. En fazla ne kadar kötü olabilirhocam dedikleri gibi seslimi bu fanlar ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
26.8 db diyorlar nasıl sesli ya
275 se çalışmasın hiç gerek yok süs
800 rpm sonrası db de acayip bir yükseliş olduğunu gösteren videolar var ne kadar doğru bilemiyorum ama sonra rpmde 39.5 db gören var minimum 600 700 arası calissin zaten pwnli en azından kafasına göre takılırhocam dedikleri gibi seslimi bu fanlar ya
26.8 db diyorlar nasıl sesli ya
275 se çalışmasın hiç gerek yok süs