KaraKartall
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 702
Fotoya baksana stok soğutucum bile rama hafif baskı yapıyor. Bunda sorun olur mu ramlerle üst üste gelme olayı olmasınsığar
Fotoya baksana stok soğutucum bile rama hafif baskı yapıyor. Bunda sorun olur mu ramlerle üst üste gelme olayı olmasınsığar
gt301 e bunu monte ettim thermal rahat rahat sığarFotoya baksana stok soğutucum bile rama hafif baskı yapıyor. Bunda sorun olur mu ramlerle üst üste gelme olayı olmasın
hangi model bu?gt301 e bunu monte ettim thermal rahat rahat sığar
![]()
deepcool ag620 bkhangi model bu?
Hayırid cooling 214 xt varken değiştirmeye değer mi 5 bakır borulu olanla
İki katı fiyatına peerless assasin alınıyordu zaten keşke hiç almasaydınAmazon yurtdisindan ak400 dijital siparisi vermistim nerdeyse 2 kati fiyat iptal edip alinmali mi?
İptal edin bence.fiyatı bin lira civarı nasıl iki katı anlamadım?Amazon yurtdisindan ak400 dijital siparisi vermistim nerdeyse 2 kati fiyat iptal edip alinmali mi?
Dijital olani amazon yurtdisiyla 1300 TL'ye geliyor nerdeyse 2 katiİptal edin bence.fiyatı bin lira civarı nasıl iki katı anlamadım?
bendeki Ag400' den hangisi iyi geçilir mi değer mi ?Geçende paylaştık. Fiyatları biraz daha düşmüş. Şuan çok güzel fiyatlar.
Alıntıyı görüntüle
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR