Video bana ait değil. Kutu içeriği hakkında bilgi içeriyor. Göz atabilirsiniz.Her türlü incelemeye, her türlü fotoğrafa aç bir konu. Ekleme yapabilen olursa seviniriz.
Cok teşekkürler,Video bana ait değil. Kutu içeriği hakkında bilgi içeriyor. Göz atabilirsiniz.
Elinize sağlık hocam çok iyi fiyatlarGeçende paylaştık. Fiyatları biraz daha düşmüş. Şuan çok güzel fiyatlar.
Alıntıyı görüntüle
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
5 borulu iyidir. Hangi işlemcide kullanacaksınız.rgb li olanı alasım var fakat 5 bakır borulu daha iyi gibi. hangisini alayım öneriniz nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
rgb li istiyordum ama aldım 5 borulu olanı köşede dursun
Bence fazla para vermeye gerek yok. 5 boruluyu alın geçin derim. Performans olarak gayet iyi.5600x için bu tarz bir şey mi alsam yoksa paraya kıyıp id-cooling 214 xt veya 224 xts ya da deepcool ak400 mü alsam?
i9 12900f. h150 rgb sıvı sogutucu var daha 0 paketınde açmaya gerek duymadım stok fanla gayet iyi dereceleri. bu ındırımı gorunce çıtırdan alaıym dedım. olmadı takarım5 borulu iyidir. Hangi işlemcide kullanacaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi: