❌İndirim Bitti! ThermalRight Assassin Spirit 120 Plus V2 1069₺

Amazon erken başladı, bu dönem iyi gelecek gibi duruyor, bir kaç kampanya ve indirimlere de denk geldiğim için.

Amazon erken başladı, bu dönem iyi gelecek gibi duruyor, bir kaç kampanya ve indirimlere de denk geldiğim için.
4 Borulu olmasını kafama takmayıp alsam mı diye düşünmüyor değilim

Bildiğim kadarıyla AMD işlemcilere yeter. Özellikle sizinle konuştuğumuz 7500F alacaksanız alınır ama x3D işlemcileri soğutacağını sanmıyorum.

Bildiğim kadarıyla AMD işlemcilere yeter. Özellikle sizinle konuştuğumuz 7500F alacaksanız alınır ama x3D işlemcileri soğutacağını sanmıyorum.
X3D alabileceğimi sanmıyorum birisi 5k diğeri 13k iken 7500f 7600ü 4 bakır boru soğutur gibi geliyor ama yinede emin değilim 6 borulusu için 800 vermeye değer mi

X3D alabileceğimi sanmıyorum birisi 5k diğeri 13k iken 7500f 7600ü 4 bakır boru soğutur gibi geliyor ama yinede emin değilim 6 borulusu için 800 vermeye değer mi
800 TL böyle şeyler için bence değer en azından kafan ağrımaz. 1 ay ekstradan 800TL ödemiş gibi düşünülebilir ama tabii bütçe meselesi.

Geçen cuma enayi gibi iade yapmasaydım ekran kartını çoktan almıştım aslında ama aptallık ettim biraz :( ekran kartını iptal ettim şuan fiyatı fena arttı cuma indirimi kovalayacağım artık

Çok sıcak değil
Stoğu bitmeden önce gaming.gen.tr'de bu fiyattaydı
Şimdi yine stok çekmişler zaten bunun satıcısı da Beta plus yani gaming.gen.tr
Fakat nedendir bilinmez kendi sitelerinde fiyat daha pahalı

Fırsat falan yok. Gidip bütün sitelere indirim varmış gibi çerçöp konuları açıyorlar.

Geri