❌İndirim Bitti! Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu-3999 TL

Hamdi90

80+
Reaksiyon skoru
82
Şunun beyazı yok mu ya :(

4 aydır sorunsuz kullandığım model bu fiyata ekranlı 360mm en iyisi diyebilirim. İyzico ile daha da düşebilir. Ben 4500 TL'ye almıştım.

Hocam hangi işlemciyle kullanıyorsunuz ve ortalama kaç derecelerde geziyor?

bu markanın ürünlerini almayın bence, malzeme kalitesi o kadar kötü ki 6 ay olmadan rgbleri bozuldu ve üstündeki yazıları döküldü. bosuna 2 yıl birebir garanti sloganı atmamıslar adamlar malını biliyor. şimdi kalk bunu sök gaminggen tr ye gönder oho bin pisman oldum.

Kasanın üst paneli 240 destekliyor acaba ön panel montajlı olarak kullanılabilir mi ne kadar mantıklı olur.

240 lık modeli var elimde memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu markanın ürünlerini almayın bence, malzeme kalitesi o kadar kötü ki 6 ay olmadan rgbleri bozuldu ve üstündeki yazıları döküldü. bosuna 2 yıl birebir garanti sloganı atmamıslar adamlar malını biliyor. şimdi kalk bunu sök gaminggen tr ye gönder oho bin pisman oldum.
Sana öyle denk gelmiş reis f/p konusunda gayet kaliteli bir firma bence

240 lık modeli var elimde memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana öyle denk gelmiş reis f/p konusunda gayet kaliteli bir firma bence
bana öyle denk geldiyse herkese denk gelebilir. yani abartıldıgı gibi bir numarası olsa bu markanın durdugu yerde kendi kendine bozulan bir ürünü piyasada olmazdı dimi.

İyzico parolapara falan yapsak kaça gelir daha hiç kullanmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,930
Üyeler
184,703
Son üye
Melow
Geri