🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah YENİDEN STOKLARDA

Arctic Freezer 36 varken almayın bunu. Freezer 36 daha sessiz, daha küçük, daha şık ve aynı performansı veriyor. Peerless assasin çift kule tipine göre çok mid bir soğutucu. Alınır mı alınır ama arctic varken almam ben.
Kesinlikle 3-5 derece fark için değmez bende Arctic aldım.

Arctic Freezer 36 varken almayın bunu. Freezer 36 daha sessiz, daha küçük, daha şık ve aynı performansı veriyor. Peerless assasin çift kule tipine göre çok mid bir soğutucu. Alınır mı alınır ama arctic varken almam ben.
Komik bir yorum olmuş.

Pearless assassin feezer 36 nın içinden geçer. Çok daha düşük RPM lerde daha serin tutuyor işlemciyi.

1165rpm dönerken 1575rpm dönen freezer 36 yı tokat manyağı yapıyor.

Ekler

• 1000028997.webp
    1000028997.webp
    1.1 MB · Hit: 58
Komik bir yorum olmuş.

Pearless assassin feezer 36 nın içinden geçer. Çok daha düşük RPM lerde daha serin tutuyor işlemciyi.

Evet PA daha iyi ama ben Arctic aldım bunu bilerek ve memnunum hocam tavsiye ediyorum.

Beyler yeni pc alıcam bu önerdiğiniz soğutucu yeterli olur mu
Neden kimse bunu önermiyor bilmiyorum ama 1600TL'ye Peerless Assassin alınmaz bu varken. RGB olsun isteniyorsa iş değişir, ben saf performans olarak yorum yapıyorum.

Son düzenleme:
Bende aldım fanda ses olmasına rağmen değişim sağlanmadı. İşlemcim ryzen 7 9700x soğutma performansı da oldukça düşük.
Sistemin boş hali bu sıcaklık bu işlemciye fazla.
Yükte sıcaklıkların ne durumda ve kaç rpm çeviriyor fanlar? Bende 9700X ve 7800X3D ile kullanıyorum gayet yeterli soğutma performansı var.

Bende 7800x3d var bu soğutucuyu kullanıyorum brave 15 sekme açık 43 derece şuan .
Dediğim gibi değişim de sağlamadılar geri yolladılar ürünü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yükte sıcaklıkların ne durumda ve kaç rpm çeviriyor fanlar? Bende 9700X ve 7800X3D ile kullanıyorum gayet yeterli soğutma performansı var.
Fan üflüyor bildiğin bende. Kasımda aldım ben o zaman değişime yolladım. Bunun için kabul de görmedi.

Kesinlikle 3-5 derece fark için değmez bende Arctic aldım.
3-5 derece fark yok ki ? Max 3 derece fark var, o da fan speed arttıkça eşitleniyor ve arctic cidden sessiz.

Komik bir yorum olmuş.

Buyur kardeşim. Arcticin önceki nesil soğutucusuyla karşılaştırması. Arctic rpm daha fazla olsa bile sesi daha az. Her türlü arctic daha iyi. Dual towera göre mid direkt peerless assasin.

3-5 derece fark yok ki ? Max 3 derece fark var, o da fan speed arttıkça eşitleniyor ve arctic cidden sessiz.

Buyur kardeşim. Arcticin önceki nesil soğutucusuyla karşılaştırması. Arctic rpm daha fazla olsa bile sesi daha az. Her türlü arctic daha iyi. Dual towera göre mid direkt peerless assasin.
Ayrıca arctic montajı ve fan montajı o kadar kolay ve rahat ki temizlerken hiç dert olmuyor.

Ayrıca arctic montajı ve fan montajı o kadar kolay ve rahat ki temizlerken hiç dert olmuyor.
Bana ne 34 e-sport duo dan güzel kardeşim biz 36 dan bahsediyoruz ve gamersnexus incelemesinde görüldüğü gibi daha düşük RPM de daha iyi sonuçlar veriyor pearless assassin bu kadar basit. Üstelik 200W gibi ciddi yüklerde, senin attığın farklı modelin ve 125W sonuçları.

13700k ile soğutuyorum
msi 2400 sıvı soğutucudan daha iyi ve 2 kat sessiz peerless versiyonu

phantom spiriti de 5700g ile kullanıyorum

bu soğutucular varken sıvı almak estetik derdiniz yoksa bence gereksiz

Bana ne 34 e-sport duo dan güzel kardeşim biz 36 dan bahsediyoruz ve gamersnexus incelemesinde görüldüğü gibi daha düşük RPM de daha iyi sonuçlar veriyor pearless assassin bu kadar basit. Üstelik 200W gibi ciddi yüklerde, senin attığın farklı modelin ve 125W sonuçları.
Brom freezer 36, 34 duodan daha iyi zaten. Neyin kafasındasın ? Daha düşük versiyonu bile böyle sonuç veriyorsa freezer 36 almamak saçma. İyi bir dual tower istiyorsan git dark rock prolara bak. Al buyur. Kendin bak. Daha düşük sıcaklık. Aynı ses seviyesi.

1756633914602.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler
184,725
Son üye
beratvarvar
Geri