captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 554
ilk ödeme ve %10da onaysız hesapla almıştım bilemedimkampanyalar genelde onaylı hesap istiyor
ilk ödeme ve %10da onaysız hesapla almıştım bilemedimkampanyalar genelde onaylı hesap istiyor
valla bende nasıl çekicem bilmiyorum ama iyzico ile öde de kullanabiliyoz diyorlar istanbul karta yükleyip ibanla atabiliriz de düzgünce anlatan da yokhocam bu casback ücreti tekrar hesaba atabiliyor muyuz yoksa yine alışveriş yapmak mı zorundasın?
bayram belki onaylıdırilk ödeme ve %10da onaysız hesapla almıştım bilemedim
iyzico için atma yöntemleri var biraz komisyona gidiyor sadecehocam bu casback ücreti tekrar hesaba atabiliyor muyuz yoksa yine alışveriş yapmak mı zorundasın?
sebep?Sövmenin cezası kaç gün acaba?
Bıktırdı iyzico da iyzico sövüp rahatlamak istiyorum.
çok uygun bu ondan dolayıPhantom Spirit daha iyi değil mi neden bu paylaşıldı
harcama yapmadıysan 500 tl olana katılabiliyorsun diğer iki kampanyaya katıla bilirsinbeyler bu izyco kampanyasını önceden iyzco hesabı olanlarda kullanabilirmi?
İyzicoda var mı 18 yaş altı ?iyzicoda yok parolaparada var
Hesaptan cashbacklerk çekemiyorsun onaylamazsan hesabı kullanabilirsin sanal kart açıp sadece onay içinde 18 yaş üstü olmak gerekiyordu sanırımİyzicoda var mı 18 yaş altı ?
Bende 18 yaş altı yok diye ne aldıysam pahalıya aldım demekkiHesaptan cashbacklerk çekemiyorsun onaylamazsan hesabı kullanabilirsin sanal kart açıp sadece onay içinde 18 yaş üstü olmak gerekiyordu sanırım