SadeceSeyf
80+ Gold
Zalmanin ki var ama oda pek birşeye yaramıyor. Bazen senkronizasyon problemleri falan oluyorKontrolcü ne kullanıyosun
Zalmanin ki var ama oda pek birşeye yaramıyor. Bazen senkronizasyon problemleri falan oluyorKontrolcü ne kullanıyosun
Siyah al benceSiyah kasaya beyaz fan çok mu göze batar? 2’li set düşünüyorum.
Peki hocam bende IDCooling Se224XTS var tek fanlı onun içinde ayrı bi set alsak iş görür mü? RPM düşük geldi bana.Siyah al bence
Görür ama onun fanının da kötü olmaması lazım en kötü arka tarafına ekleme yaparsın 1 tanePeki hocam bende IDCooling Se224XTS var tek fanlı onun içinde ayrı bi set alsak iş görür mü? RPM düşük geldi bana.
Amacım o zaten kendinden gelen 1 fanı çıkartıp başka bir yere takıp bu setle 2'lemek.Görür ama onun fanının da kötü olmaması lazım en kötü arka tarafına ekleme yaparsın 1 tane
Güzel olur ama 2 fan o kadar da performansa etki etmiyo haberşn olsun fark olursa fan kalitesinden olurAmacım o zaten kendinden gelen 1 fanı çıkartıp başka bir yere takıp bu setle 2'lemek.
Valla kararsız kaldım hocam sahibinden de ikinci el Cooler Master Sickleflow 120 var 1.800₺ 6 adet. Sizce bu mu ikinci el mi?Güzel olur ama 2 fan o kadar da performansa etki etmiyo haberşn olsun fark olursa fan kalitesinden olur
Hocam bunda 5li pack yazmıyor yeni mi aldınız diğerinde yazıyordu o bitti bende almayı düşünüyorum ama o düşündürüyorAmazondan asiahorse 5li kit alsanız daha karlı kontrolcülü. ben 2 kit aldım 1300tl tuttu 10 fan 2 kontrolcü şeklinde, kontrolcülerin 1i boşa çıkıyor onu da satarım büyük ihtimal veya yedek durur.
Kasada yada ana kartta kontrolcü varsa bu daha iyi olur set olarak satılanlar hep 6 pinli başka kontrolcüyle kullanılamıyorValla kararsız kaldım hocam sahibinden de ikinci el Cooler Master Sickleflow 120 var 1.800₺ 6 adet. Sizce bu mu ikinci el mi?
arg olmadığı ve anakarttan renk değişimi yapılmadığı yazılmış ? siz kullanıyor musunuz ?Amazondan asiahorse 5li kit alsanız daha karlı kontrolcülü. ben 2 kit aldım 1300tl tuttu 10 fan 2 kontrolcü şeklinde, kontrolcülerin 1i boşa çıkıyor onu da satarım büyük ihtimal veya yedek durur.
5 adet kit bu da 6pin olması lazımHocam bunda 5li pack yazmıyor yeni mi aldınız diğerinde yazıyordu o bitti bende almayı düşünüyorum ama o düşündürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasada yada ana kartta kontrolcü varsa bu daha iyi olur set olarak satılanlar hep 6 pinli başka kontrolcüyle kullanılamıyor
Anakarta bağlantı kablosu var hocam arkadaş aldı ben farklı almıştım o kasayı sattım şimdi bundan sipariş geçtimarg olmadığı ve anakarttan renk değişimi yapılmadığı yazılmış ? siz kullanıyor musunuz ?