Alınır mı sizce hocam unlu markaların 3’lü setleri 2K civarında.5 adet kit bu da 6pin olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakarta bağlantı kablosu var hocam arkadaş aldı ben farklı almıştım o kasayı sattım şimdi bundan sipariş geçtim
Alınır mı sizce hocam unlu markaların 3’lü setleri 2K civarında.5 adet kit bu da 6pin olması lazım
Anakarta bağlantı kablosu var hocam arkadaş aldı ben farklı almıştım o kasayı sattım şimdi bundan sipariş geçtim
Alınır memnun kalırsınAlınır mı sizce hocam unlu markaların 3’lü setleri 2K civarında.
Bu da güzelmiş ama ben thermalrightı alırdım , rulman sesi geldiğini söyleyenler de var söylemeyenler de , ben de almıştım ama test etme fırsatım olmadı rulman sesi gelmiyosa bunu almak daha mantıklı sıfır olduğu için benceValla kararsız kaldım hocam sahibinden de ikinci el Cooler Master Sickleflow 120 var 1.800₺ 6 adet. Sizce bu mu ikinci el mi?
Şuan bende de sıkıntı var eriniyorum garantiye göndermeye ve argb fanın birisinin bozuldu sadece beyaz yanıyor.Rulman da kronik tıkırtı sesi olabiliyor! Daha önce QP Bilişim üzerinden 2 tane 3 lü set alıp denemiştim.
Fanların argb bağlantılarını yaptıktan sonra şase yapmaması için bağlantı yerlerini kesinlikle elektrik bandıyla bir tur sar. Ben nerdeyse bir fanı kaybediyordum bu nedenle.Şuan bende de sıkıntı var eriniyorum garantiye göndermeye ve argb fanın birisinin bozuldu sadece beyaz yanıyor.
Bunu açar mısın hocam tam olarak nereyi sarmayı öneriyorsun? Kablonun fandan çıktığı noktalar mı? Bu kadar sıkıntılıysa kargoyu kabul etmeyeyim şans işi değil galiba sıkıntılı gelmesi.Fanların argb bağlantılarını yaptıktan sonra şase yapmaması için bağlantı yerlerini kesinlikle elektrik bandıyla bir tur sar. Ben nerdeyse bir fanı kaybediyordum bu nedenle.
Argb girişleri birbirine bağlayarak tek bir çıkıştan argbleri yönetebilirsin. Şöyle açayım konuyu 3 adet fanın hepsinde argb giriş ve çıkışı mevcut. 3 unu kendi aralarinda bağlayıp sonra direk argb kontrolcü veya anakarta bağlayıp hepsinin argblerini aktif edebiliyorsun. Bu bağlantı noktalarını bantlarsan sıkıntı yasamazsin.Bunu açar mısın hocam tam olarak nereyi sarmayı öneriyorsun? Kablonun fandan çıktığı noktalar mı? Bu kadar sıkıntılıysa kargoyu kabul etmeyeyim şans işi değil galiba sıkıntılı gelmesi.
Alsak denesek memnun kalmazsak QP n11 üzerinden kesin iade alır mı ki? Bende molex portlu fanlar var kasada, anakarta da bağlı değil. Kontrol edilebilir fan almak mantıklı mı onu da kestiremiyorum.Argb girişleri birbirine bağlayarak tek bir çıkıştan argbleri yönetebilirsin. Şöyle açayım konuyu 3 adet fanın hepsinde argb giriş ve çıkışı mevcut. 3 unu kendi aralarinda bağlayıp sonra direk argb kontrolcü veya anakarta bağlayıp hepsinin argblerini aktif edebiliyorsun. Bu bağlantı noktalarını bantlarsan sıkıntı yasamazsin.
Ortalama denemelerim sonucunda fanlar 800 RPM den sonra sessiz çalışıyor ve 1000 1100 rpmden sonra ise rulman sesi değil artık fan sesi artıyor. Bu fanları sabit 900 1000 rpmde çalıştırmak size sessiz bir ortam sağlayabilir.