Ysuflix
80+ Gold
n11de 60 tl kupon + naysla %10 düşünce 489 TL'ye geliyo al-sat için alınır mı bir kaç ay tutsam falan @Ckribrahim abi ne dersin mantıklı mı
geçen sefer de o amaçla alan olmuştu belki satmışlardır ama stok tekrar şu anki gibi gelirse sıkıntın11de 60 TL kupon + naysla %10 düşünce 489 TL'ye geliyo alsat için alınır mı bir kaç ay tutsam falan
en kötü 500e veririm aldığım fiyata yani o paraya gider elimde kalmaz dert değil kar bırakmasa da olur zarar ettirmesin yeter ama bir kaç ay tutsam artar herhaldegeçen sefer de o amaçla alan olmuştu belki satmışlardır ama stok tekrar şu anki gibi gelirse sıkıntı
yani olabilir ama kasım fırsatlarında daha iyi şeyler denk gelir herhaldeen kötü 500e veririm aldığım fiyata yani o paraya gider elimde kalmaz dert değil kar bırakmasa da olur zarar ettirmesin yeter ama bir kaç ay tutsam artar herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
mantıklı mı ne dersiniz
oda doğru iyi dedin onu al-sat için ordan da bişeler alabilirim 1200 tl param var cebimde azaldıkça alıyorum kumbaradan onu değerlendirmem lazım eriyo parayani olabilir ama kasım fırsatlarında daha iyi şeyler denk gelir herhalde
abicim 2 gün sonra para lazım olursa napacaksın ? para yatsın diyorsan altın al borsaya gir flnoda doğru iyi dedin onu al-sat için ordan da bişeler alabilirim 1200 TL param var cebimde azaldıkça alıyorum kumbaradan onu değerlendirmem lazım eriyo para
derdim parayı yatırmak değil parayı kısa vadede azar azar arttırabilmek para lazım olsa başka yollar da var babam, annem falan. bu benim bir dönem al-sat yapa yapa biriktirdiğim küçük bi para. bunu da ufak ufak arttırmaya çalışıyorum borsaya, altına, dövize vb. yatırmadan.abicim 2 gün sonra para lazım olursa napacaksın ? para yatsın diyorsan altın al borsaya gir fln
bunlar 4 pin+ 5v rgb bağlantılı mı 6 pin mi adamlar bir şey satıyor açıklama yazmıyor hayret bir şey. Bir de altı pin değilse 6 pin olan önerir misiniz? Ve ek olarak Asus Prime A320M-E anakart kullanıyorum ve bu rgb bağlantıya benzer bir şey var ona taksam çalışırmı yoksa o başka bir şey mi? (4 pin tarzı ama 2 veya 3. pini eksik işte tam bir rgb bağlantısına benziyor)